Cum arata vagoanele cuseta in trenurile din Japonia! Imaginile te vor lasa fara cuvinte. Romania e cu zeci de ani in urma cu CFR-ul nostru! VIDEO

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:33 Life

In Romania infrastructura feroviara este una extrem de precar dezvoltata, iar comparatia trenurilor noastre cu paturi si cele din Japonia te va ului.

Cum arata vagoanele cuseta in trenurile din Japonia! Imaginile sunt incredibile! Japonia este una dintre tarile unde infrastructura feroviara este atat de bine pusa la punct incat perfectiunea te izbeste la fiecare detaliu.

Pentru oamenii din restul lumii, cu atat mai mult pentru noi in Romania, imaginile cu trenurile din Japonia care nu intarzie niciodata si merg extrem de rapid sunt aproape de domeniul fantasticului. Ultima descoperire a lumii vis a vis de Japonia sunt trenurile lor cuseta sau vagoanele nocturne, acolo unde calatorii nu primesc un loc ci un pat.

Totul este atat de japonez si atat de atent gandit incat n-ai cum sa nu ramai uimit. In anul 1964 Japonia a deschis prima linie moderna, pe vremea respectiva, de tren de mare viteza. De atunci ascensiunea trenurile a continuat rapid in toata tara.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:33 Life
Pe aceeași temă