Ilie Nastase socheaza! Vrea sa devina tata la 72 de ani: „Mi-ar placea foarte mult si Ioanei la fel! Ea ar vrea o fetita! VIDEO”

Publicat: 14 feb. 2019, 14:02 Autor: D. C. Vedete

Probabil nimeni nu se mai astepta la asta, dar se pare ca Ilie Nastase inca are planuri mari pentru familia sa, desi are 72 de ani.

Ilie Nastase socheaza! Vrea sa devina tata din nou la 72 de ani! Ilie Nastase reuseste sa intre nu doar in istoria tenisului ci si a showbizzului cu noua lui cucerire daca planurile lor vor iesi asa cum isi propun.

Ilie a vorbit in direct la Maruta despre cum a cunoscut-o pe Ioana si cum i-a oferit de baut un pahar cu ajutorul unui chelner dintr-un restaurant din Mamaia. Plin de tupeu, asa cum spune chiar el, Ilie s-a dus la Ioana la masa si i-a cerut numarul de telefon de 2 ori doar ca sa fie sigur ca nu i l-a dat gresit.

Acum insa au planuri mari de tot pentru ca si unul si celalalt si-ar dori sa devina din nou parinti iar pentru Ilie Nastase asta pare o idee foarte buna chiar daca are 72 de ani si inca nu este casatorit cu actuala lui iubita. Ilie este convins ca Ioana va fi ultima femeie din viata lui si si-ar dori sa aiba impreuna un baietel.

Despre inceputurile lor si prima data cand au vorbit Ilie a fost foarte sincer: „Eu am vazut-o pe Ioana prima data intr-un restaurant din Constanta. L-am rugat pe chelner sa-i ofere un pahar de bautura iar apoi m-am dus cu tupeu la ea la masa. Daca nici la 72 de ani nu avem tupeu, atunci cand?

La un moment dat a inceput discutia si ea mi-a zis. „Domnu’ Nastase din cate stiu eu din ziare dumneavoastra sunteti casatorit.” La care eu am zis da, dar pe 23 Septembrie o sa divortez, n-a zis nimic. Am mai baut, am mai stat de vorba, dupa care dupa 10 minute iar a zis „Domnu’ Nastase, cand e ziua aia cu divortul”, m-a mai intrebat odata ca sa vada daca nu mint.”

Ilie Nastase vrea sa devina tata la 72 de ani!

„Mi-a dat numarul ei si inainte sa plece am intrebat-o: „Mai spune-mi odata numarul”, ca sa vad daca e acelasi, sa vad daca ma minte. Am sunat-o a doua zi, am discutat la telefon, mi-a spus ca sotia baiatului ei este gravida in 7-8 luni si o sa fie bunica. Am discutat lucrurile astea normale”, a povestit el plin de haz cum s-a asigurat ca o va mai vedea pe femeia care i-l cucerise.

„Trebuia sa plec intr-o vacanta in Italia in Sardinia. Am intrebat-o daca vrea sa vina cu mine, ca sa ne cunoastem mai bine si a acceptat. Acolo am stat vreo 8 zile si ne-am cam plictisit. A fost prima data cand ne-am cunoscut mai bine si ne-am dat seama amandoi ca vrem sa fim impreuna. Daca se intampla sa devin tata la 72 de ani accept cu mare placere si nu e nicio problema. Nu sunt singurul barbat la 72 care sa am copii. Da, mi-ar placea sa fiu din nou tata si ei la fel, daca se intampla, mai ales o fetita ca ea are doar un baiat de 23 de ani.” l-a surprins Ilie pe Maruta cu declaratia lui.

Publicat: 14 feb. 2019, 14:02 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă