Cum a reusit Micutzu sa slabeasca aproape 50 de kilograme cu sport: „Am doi antrenori, merg de 4 ori pe saptamana la sala”

Publicat: 14 Feb. 2019, 13:19 Vedete

Artistul a slabit mult, dar are un drum lung in fata si vrea sa ajunga la 110 kg, ceea ce ar inseamna sa slabeasca aproape 60 de kg din greutatea lui.

Cum a reusit Micutzu sa slabeasca aproape 50 de kilograme cu sport! Micutzu, renumitul stand-up artist a venit in emisiune la Catalin Maruta, renumitul sot al Andrei si au discutat despre stilul sanatos de viata pe care Micutzu l-a adoptat.

De mai bine de 3 ani Micutzu se tot straduieste sa slabeasca si sa ajunga sa fie mai sanatos. Momentul care l-a facut sa intre in panica a fost atunci cand a mers cu un prieten sa-si faca operatia de micsorare de stomac si el avea fix aceeasi greutate ca si amicul care si-a facut interventia.

Din acel moment a decis ca a sosit vremea sa schimbe ceva in viata lui daca vrea sa traiasca mai bine. Ajunsese la aproape 170 de kilograme si de mai bine de 3 ani nu se mai cantarise din simplul motiv ca el credea ca nu se ingrasa deloc.

„Am dat jos aproximativ 47 de kilograme, cu sport, n-am facut nicio operatie, mi-a luat 3 ani. Regim si sport, asta a fost toata ideea, munca. Pe trepte dau si cate 20 de ture cu unul dintre antrenorii mei. Am doi antrenori, iti dai seama, la greutatea mea. Sunt doua tipuri de antrenament.

Cum a reusit Micutzu sa slabeasca

Un antrenament e „hiit” (high intensity training) si unul e de forta efectiv, de sala normala. Merg de 4 ori pe saptamana la sala. E imposibil sa te simti bine la 170 de kilograme. La un moment dat trebuie sa-ti dai seama ca sanatatea ta e amenintata si daca ai vrea sa traiesti, trebuie sa fii mai putin „simpatic”, a povestit el despre modul in care a reusit sa slabeasca.

Micutzu a dat jos aproape 50 de kilograme cu sport

Despre momentul in care a decis ca vrea sa slabeasca Micutzu a fost la fel de direct: „Au fost 167,8 kilograme, o sa tin minte toata viata cifra asta. Eu am inceput dieta asta si sportul cand am fost cu un prieten de-al meu sa se opereze. Am fost cu el acolo, el s-a cantarit, eu nu ma cantarisem pana atunci vreo 3-4 ani pentru ca aveam senzatia ca nu ma ingras de fapt. Cand m-am cantarit si eu odata cu el aveam amandoi aceeasi greutate, 167,8. El s-a dus la operatie si eu m-am dus in ganduri negre si panica. El a slabit imediat, intr-un an ajunsese pe la 80 si ceva de kilograme. M-am gandit si eu sa-mi fac operatia asta dar mi-am dat seama ca de obicei in viata asta ca drumul ala greu e ala important de fapt. Daca as face operatia probabil la un moment dat m-as intoarce la vechiul obicei de a manca mult si prost. Vreau sa ajung la 110 kilograme!”

Publicat: 14 Feb. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă