Cum a reusit Micutzu sa slabeasca aproape 50 de kilograme cu sport: „Am doi antrenori, merg de 4 ori pe saptamana la sala”

Publicat: 14 Feb. 2019, 13:19 Vedete

Artistul a slabit mult, dar are un drum lung in fata si vrea sa ajunga la 110 kg, ceea ce ar inseamna sa slabeasca aproape 60 de kg din greutatea lui.

Cum a reusit Micutzu sa slabeasca aproape 50 de kilograme cu sport! Micutzu, renumitul stand-up artist a venit in emisiune la Catalin Maruta, renumitul sot al Andrei si au discutat despre stilul sanatos de viata pe care Micutzu l-a adoptat.

De mai bine de 3 ani Micutzu se tot straduieste sa slabeasca si sa ajunga sa fie mai sanatos. Momentul care l-a facut sa intre in panica a fost atunci cand a mers cu un prieten sa-si faca operatia de micsorare de stomac si el avea fix aceeasi greutate ca si amicul care si-a facut interventia.

Din acel moment a decis ca a sosit vremea sa schimbe ceva in viata lui daca vrea sa traiasca mai bine. Ajunsese la aproape 170 de kilograme si de mai bine de 3 ani nu se mai cantarise din simplul motiv ca el credea ca nu se ingrasa deloc.

„Am dat jos aproximativ 47 de kilograme, cu sport, n-am facut nicio operatie, mi-a luat 3 ani. Regim si sport, asta a fost toata ideea, munca. Pe trepte dau si cate 20 de ture cu unul dintre antrenorii mei. Am doi antrenori, iti dai seama, la greutatea mea. Sunt doua tipuri de antrenament.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă