O mama si-a ucis baietelul de 2 ani si i-a ascuns ramasitele in poseta! Femeia facuse o reala obsesie pentru selfie-uri si e ireal motivul crimei! VIDEO

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:37 Life

Mama de 24 de ani si-a ucis copilul cu foarte multa brutalitate dintr-un motiv stupid. Ca sa scape de el, l-a ciopartit si l-a bagat in geanta.

Tanara este originara din orasul american New Jersey, si le-a povestit autoritatilor foarte multe detalii de socante. Nakira Griner si-a ucis baietelul de 2 ani. Dar le-a spus politistilor ca in timp ce se plimba pe strada alaturi de cei doi copii ai ei, un barbat a lovit-o si l-a rapit pe micut.

Adevarul a iesit la iveala dupa foarte putin timp, iar femeia va fi trasa la raspundere. Tanara mama a dat dovada de foarte mult sange rece cand l-a omorat pe micut. Politia a intrat la banuieli si in cazul femeii a fost deschisa o ancheta, pentru a se afla daca spune sau nu adevarul.

In mod cert, oamenii legii au aflat totul si s-au crucit. Asta deoarece femeia se incurca in propriile explicatii, asa ca cei care investigau cazul au cerut mai multe detalii. S-a aflat ca ea si-a ucis baietelul de 2 ani, dar si ca i-a ascuns ramasitele copilului intr-o poseta.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:37 Life
Pe aceeași temă