Locuitorii terorizati de aparitia creaturilor periculoase! Ce se intampla din cauza temperaturilor extreme VIDEO

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:31 Viral

Locuitorii unui oras din arhipeleagul Novaia Zemlea sunt terorizati de zeci de animale salbatice.

Mai exact, intregul oras a fost luat prin suprindere de aparitia creaturilor periculoase. Desi autoritatile au emis o alerta, locuitorii si-au parasit locuintele. Fiind nevoiti sa iasa din case pentru a merge la serviciu, oamenii au dat nas in nas cu animalele care isi cautau hrana.

Totul s-a intamplat in orasul Belushya Guba. Acolo oamenii au semnalat faptul ca ursii polari i-au urmarit si atacat, sau ca au vazut animalele cum patrundeau in blocuri sau case. In acea zona din Rusia se desfasoara si teste nucleare.

Aparitia creaturilor periculoase i-a terorizat pe locuitori!

„Invazia ursilor”, asa cum a fost numita problema foarte periculoasa pe care o au locuitorii orasului rusesc, a fost surprinsa si de martori cu ajutorul telefonului mobil. Multi oameni au postat filmulete cu animalele salbatice care umblau in cautare de hrana, gata oricand sa atace. Locuitorii incearca sa se apere asa cum stiu mai bine in fata pericolului iminent.

Locuitorii terorizati de aparitia creaturilor periculoase

Aparitia creaturilor periculoase ar fi coincis si cu faptul ca in zona au fost inregistrate temperaturi extreme, cu multe grade minus. Oamenii s-au expus chiar si asa in fata riscului de a fi atacati si au iesit din case. De asemenea, daca impusca animalele salbatice risca sa primeasca pedepse aspre din partea politiei. Asta deoarece ursii polari sunt considerati pe cale de disparitie.

„Situatia de urgenta a fost determinata de invazia in masa a ursilor polari in zonele rezidentiale”, a fost de parere guvernatorul regional din Arhanghelsk, in cadrul unui comunicat oficial.

„Locuitorii, scolile si gradinitele prezinte numeroase reclamatii orale, dar si scrise, prin care se solicita asigurarea sigurantei in lolocalitate. Oamenii sunt speriati. Le este foarte teama sa iasa din casele lor, iar rutina zilnica le este perturbata. Parintii se tem sa isi lase copiii sa mearga la scoala sau la gradinita”, se mai arata scris in respectivul comunicat.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 14 Feb. 2019, 15:31 Viral
Pe aceeași temă