Doi indragostiti au ramas inzapeziti 5 zile intr-o masina! S-au salvat intr-un mod miraculos VIDEO

Publicat: 09 Feb. 2019, 10:13 Life

Doi tineri au ramas prinsi in propria zile, timp de cateva zile. Surprinzator, au reusit sa se salveze singuri cu o modalitate pe care au facut-o publica.

In varsta de 18 si, respectiv 21 de ani, acestia plecasera intr-o escapada romantica. Dar, din pacate, totul ar fi putut sa se termine foarte prost. Adolescentii s-au trezit ca sunt inzapeziti 5 zile intr-o masina si au crezut ca isi vor gasi sfarsitul.

Episodul socant s-a petrecut in Statele Unite ale Americii, in urma cu cateva zile. Mai exact, ei au ramas in autoturismul inzapezit dupa ce au mers intr-o padure din California. Totusi, pentru ca au pus in practica anumite trucuri de supravietuire, au avut suficiente provizii incat sa nu dispere. s

Carlos si Maia au asteptat sa fie gasiti, dupa ce au stat inzapeziti 5 zile intr-o masina. Adolescentii americani si-au rationalizat putinele provizii pe care le aveau si au topit zapada, incat sa nu ramana fara apa si sa riste deshidratarea. Autoturismul cu care se aventurasera la drum le-a oferit adapost din calea gerului si a furtunii de zapada.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Feb. 2019, 10:13 Life
Pe aceeași temă