Singura persoana lovita vreodata de un meteorit! A fost o femeia de 34 de ani care a supravietuit! Povestea sa este una care intrece limita imaginatiei

Publicat: 21 Jan. 2019, 12:09 Life

Femeia a supravietuit accidentului infricosator si a fost recunoscuta in mod oficial singura de acest fel.

Ann Hodges, singura persoana lovita vreodata de un meteorit, se afla in casa ei, din oraselul Sylacauga, localizat in Alabama, Statele Unite ale Americii. Femeia se odihnea pe canapeaua din sufragerie cand s-a produs incidentul socant. Acest moment avea sa ramana insa in istorie, iar ea a supravietuit sa isi povesteasca intamplarea.

Singura persoana lovita vreodata de un meteorit a supravietuit!

Totul s-a petrecut in anul 1954, cand Ann a fost trezita din somn in cel mai brutal mod cu putinta. Un meteorit de dimensiunea unei mingi de fotbal s-a prabusit prin tavanul locuintei sale. Bucata de roca spatiala a ricosat intr-un aparat de radio din incapere si s-a lovit de coapsa femeii.

Singura persoana lovita vreodata de un meteorit

Singura persoana lovita vreodata de un meteorit a ramas cu o vanataie gigantica, in forma unui ananas. Roca neagra care i-a spart acoperisul a lovit-o pe Ann Hodges, care avea 34 de ani, in acel moment, si la nivelul abdomenului. In imaginile care au circulat in presa vremii de atunci, doctorul Moody Jacobs poate fi observat cum dezveleste lovitura pacientei sale, care a ramas imobilizata la pat.

Totusi, povestea femeii e considerata o raritate in continuare, pentru ca de obicei meteoritii pica in zone ceva mai izolate ale Terrei sau in cele de ocean sau apa. De asemenea, in cei 68 de ani de la acest incident cu adevarat bizar, nu au mai fost inregistrate asemenea cazuri. Cu alte cuvinte, nimeni n-a mai fost lovit de o roca spatiala atat de atunci, iar ce i s-a intamplat lui Ann Hodges pare sa fie un moment unic.

Martorii au povestit ca au vazut pe cer o minge de foc si isi amintesc ca totul a fost insotit de explozii si un nor de intunecat de fum. Totodata, un geolog a confirmat ca obiectul in cauza era intr-adevar un meteorit, pentru ca multi nu-si puteau explica incidentul, nici macar Ann sau sotul ei, Eugene Hodges. Initial, roca i-a fost confiscata femeii de catre autoritatile americane, dar ulterior roca neagra i-a fost inapoiata acesteia.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 12:09 Life
Pe aceeași temă