Trei politisti din Bistrita au ajutat un om sa treaca strada VIDEO

Publicat: 08 Aug. 2019, 17:26 Ciao.ro
Trei politisti din Bistrita au ajutat un om sa treaca strada VIDEO

Imaginea Politiei a fost spalata pentru o zi datorita acestor trei politisti din imagini.

Trei politisti din Bistrita. In decursul zilei de azi, trei politisti din Bistrita au fost filmati in timp ce ajutat un batran bolnav sa traverseze strada.

Batranul se afla pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras. Imaginile surprinse de un trecator au devenit virale pe Facebook, strangand multe like-uri si comentarii.

Trei politisti din Bistrita

Trei politisti din Bistrita

Se pare ca noile imagini spala putin rusinea altor colegi care au amendat in decursul zilei de ieri o batrana pentru ca traversa mult prea lent.

Insa cei trei politisti din Galati au fost surprinsi facand exact opusul colegilor din capitala, astfel ca au ajutat un batran sa treaca strada pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras.

Aparent politistii se aflau in coloana la semafor atunci cand batranul a intrat in vizorul lor, acesta deplasandu-se foarte greu pe trecerea de pietoni.

Trei politisti din Bistrita

In imagini se poate vedea cum cei trei politisti, angajati ai Serviciului Rutier, au coborat rapid din masina si au atentionat soferii din coloana sa nu porneasca dupa ce semaforul trece de culoarea verde pana cand nu reusesc sa il ajute pe batran.

Scena a fost filmata de un taximetrist care se afla in trafic si astepta la semafor. Imaginile au devenit virale.

Publicat: 08 Aug. 2019, 17:26 Ciao.ro
Pe aceeași temă