Septicemie confundata cu gastroenterita! Fetita si-a pierdut membrele din cauza medicilor :( VIDEO

Publicat: 17 iul. 2019, 09:36 Autor: madalina m. Parenting

Parintii fetitei au trecut prin clipe traumatizante, pentru ca au crezut ca isi vor pierde copilul. Micuta a fost operata de cateva ori pana acum.

Totul din cauza incompetentei medicilor. Cazul de septicemie confundata cu gastroenterita s-a repetat de cateva ori in cazul fetitei. Aceasta are varsta de doar sase ani si a fost supusa amputatiilor de membre.

Mia Wilkinson, originara din Brisbane, in Australia, va creste fara maini si picioare. Membrele sale au fost amputate pentru ca medicii au diagnosticat-o in mod eronat. Avea septicemie, dar la fiecare vizita la spital parintii primeau acelasi verdict.

Li se spunea ca fetita lor are gastroenterita. Este o afectiune comuna in randul copiilor, dar nu se poate confunda chiar atat de usor cu septicemia. Si-a salvat fiica cu un clip video! Simptomul de septicemie prezent pe fata ei 

Septicemie confundata cu gastroenterita!

Septicemie confundata cu gastroenterita

Oamenii au tras un semnal de alarma, de curand, dupa ce Mia a fost diagnosticata gresit de doua ori, in luna octombrie din 2017. S-a descoperit tarziu ca sufera de septicemie. Si pentru ca infectia ii patrunsese de ceva timp in sange, si-a pierdut ambele maini si picioarele.

Fetita de doar 6 ani a trecut pana acum prin momente traumatizante, in toata copilaria ei. A fost la un pas de moarte, pentru ca starea infectioasa era una grava. Totul s-a inrautatit in cateva ore de cand a primit un diagnostic gresit. Parintii nu stiau cum sa o ajute si infectia i s-a raspandit in intregul corp.

Mainile si picioarele acesteia au capatat o paloare negricioasa, din cauza lipsei de oxigen din organism. De aceea, s-a decis amputarea membrelor. In caz contrar, micuta ar fi pierdut in mod cert lupta cu septicemia. Peter si Amy, parintii fetitei, i-au avertizat si pe altii sa fie atenti la simptomele acestei boli. De cele mai multe ori sunt nevazute si se confunda rapid cu bolile copilariei.

In acest caz, eroarea a fost comisa din cauza ca fetita s-a plans o zi intreaga de dureri de burta. La spital simptomele sale au fost asociate epidemiei de „raceala la stomac”, asa cum mai este numita gastroenterita.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 17 iul. 2019, 09:36 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă
×