Evie a murit din cauza medicilor. Ce boala avea micuta, dar ei au ignorat simptomele

Publicat: 29 ian. 2019, 15:58 Autor: D. C. Parenting

O fetita in varsta de 15 luni a murit din cauza medicilor care nu i-au facut un set complet de analize, desi micuta se simtea rau.

Evie a murit din cauza medicilor care au trimis-o acasa. Parintii au dus-o pe fetita de 15 luni la spital dupa ce starea ei s-a inrautatit. Medicii nu au internat-o si nici nu i-au facut un set complet de analize, informeaza mirror.co.uk.

Medicii au trimis-o acasa cu o reteta pentru ibuproden si Calpol. In realitate, micuta avea septicemie si ii trebuia un tratament de durata si cu antibiotice extrem de agresive. Parintii micutei sunt devastati, sustin ca fiica lor era tot centrul universului.

Evie a murit din cauza medicilor

„Vietile noastre erau centrate in jurul lui Evie. Era centrul universului nostru. Am dus-o la spital imediat ce a inceput sa se simta rau. Am intrebat medicii intr-una daca nu cumva e posibil sa aiba septicemie. Le spuneam asta mereu. Mi-au spus ca sunt sanse sa fie septicemie, dar cel mai probabil este o infectie urinara.

Mi-am dezamagit fiica in cel mai urat mod posibil. Ne-am pus toata increderea in cadrele medicale. Ne-am gandit ca nu este posibil ca ei sa ne dezamageasca”, sustine mama fetei, citata de mirror.co.uk.

Simptome septicemie la bebelusi

Evie a murit din cauza medicilor. Ce boala avea micutaMicuta Evie, de 15 luni, a ajuns la spital in jurul orei 11.30 AM. Mama ei sustine ca fata era letargica, avea buzele vinetii si o temperatura de 39.9 grade. Fata avea 204 batai alei inimii pe minut, cu mult peste media unui copil de 15 luni (100-150 batai pe minut).

In plus, rata de respiratie era de 44, in timp ce media pentru un copil de varsta ei este de 25-35. Aceste doua simptome sunt cele mai alarmante in caz de septicemie. Fata a fost consultata de doua asistente medicale care sustin ca au uitat sa completeze actele pentru septicemie.

Evie a murit din cauza medicilor. Ce boala avea micutaFamilia a dat in judecata cadrele medicale care acum se scuza. Acestia sustin ca parintii mint si ca nu i-au intrebat daca fiica lor are septicemie. In plus, cei care s-au ocupat de cazul micutei au fost trimisi la pregatire dupa ce fata a murit. Se pare ca spitalul pentru copii Alder Hey incearca sa musamalizeze toata treaba.

Evie a murit din cauza medicilor. Ce boala avea micutaSepticemia este răspunsul mortal al organismului la o infecție. Inițial, poate arăta ca o gripă sau o infecție toracică, dar poate deveni letala imediat. Căutați urgent ajutor medical dacă dezvoltați oricare dintre următoarele:

  • – sunteti letargici sau dificil de trezit
  • – sunteti anormal de rece la atingere
  • – pielea pare strălucitoare, albăstruie sau palida
  • – respiratia este foarte rapida
  • – aveți o erupție care nu se estompează când o apăsați
  • – aveți o criza sau convulsii
Publicat: 29 ian. 2019, 15:58 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă
×