Evie a murit din cauza medicilor. Ce boala avea micuta, dar ei au ignorat simptomele

Publicat: 29 Jan. 2019, 15:58 Parenting

O fetita in varsta de 15 luni a murit din cauza medicilor care nu i-au facut un set complet de analize, desi micuta se simtea rau.

Evie a murit din cauza medicilor care au trimis-o acasa. Parintii au dus-o pe fetita de 15 luni la spital dupa ce starea ei s-a inrautatit. Medicii nu au internat-o si nici nu i-au facut un set complet de analize, informeaza mirror.co.uk.

Medicii au trimis-o acasa cu o reteta pentru ibuproden si Calpol. In realitate, micuta avea septicemie si ii trebuia un tratament de durata si cu antibiotice extrem de agresive. Parintii micutei sunt devastati, sustin ca fiica lor era tot centrul universului.

Evie a murit din cauza medicilor

„Vietile noastre erau centrate in jurul lui Evie. Era centrul universului nostru. Am dus-o la spital imediat ce a inceput sa se simta rau. Am intrebat medicii intr-una daca nu cumva e posibil sa aiba septicemie. Le spuneam asta mereu. Mi-au spus ca sunt sanse sa fie septicemie, dar cel mai probabil este o infectie urinara.

Mi-am dezamagit fiica in cel mai urat mod posibil. Ne-am pus toata increderea in cadrele medicale. Ne-am gandit ca nu este posibil ca ei sa ne dezamageasca”, sustine mama fetei, citata de mirror.co.uk.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Jan. 2019, 15:58 Parenting
Pe aceeași temă