Si-a salvat fiica cu un clip video! Simptomul de septicemie prezent pe fata ei a alertat Facebook-ul VIDEO

Publicat: 23 iun. 2019, 11:51 Autor: madalina m. Parenting

Fetita pe nume Ella a fost salvata de catre mamica ei. Medicii i-au spus femeii ca fetita are o simpla raceala.

Simptomul de septicemie pe care o mamica l-a observat la fiica ei, datorita internautilor. Micuta ar fi putut sa moara din pricina afectiunii periculoase. Desi a fost dusa la spital, cadrele medicale nu au considerat ca e ceva in neregula cu copilul.

In realitate, Ella nu suferea din pricina unei raceli, ci din cauza faptului ca avea septicemie. Totul s-a observat cand mama ei a filmat-o pe fetita. Copilul mai fusese racit si in trecut, dar problema medicala nu se manifestase absolut deloc in acel mod. La un pas de moarte din cauza cerceilor!

Simptomul de septicemie de pe fata copilului!

Simptomul de septicemie prezent pe fata ei

Mama ei, pe nume Jade Rodford, si in varsta de 30 de ani, a fost cea care a dus-o pe Ella la medic. A fost pur si simplu trimisa acasa si i s-a spus ca nu e nimic grav. Cateva ore mai tarziu, insa, starea micutei s-a inrautatit cu mult, iar parintii nu stiau ce sa ii faca ca sa o ajute.

„Am dus-o la medicul de familie care mi-a spus ca arata normal. Am lasat-o acasa la mama mea si dupa cinci minute m-a sunat si mi-a spus ca trebuie sa vin urgenta acasa, pentru ca Ella nu putea sa respire si se facuse albastra la fata”, si-a amintit Jade. „Din fericire, ma aflam pe aproape, dar cand am ajuns acolo arata ingrozitor”, a mai marturisit mamica.

Femeia de 30 de ani a mai trecut si prin alte chinuri. Cand a sunat dupa o ambulanta, i s-a spus ca nu e un caz suficient de grav incat sa existe o interventie de acel tip. Tanara originara din Kent, in Anglia, si-a scos disperata telefonul si a inceput sa isi filmeze copilul. Pe chipul micutei aparusera pete rosii spre mov.

Jade Rodford a alertat astfel si alti parinti de pe Facebook, dupa ce a postat imaginile. Mai apoi, a dus-o chiar ea pe Ella la spital, si le-a aratat medicilor clipul video. Chiar si in acele momente, specialistii se indoiau de gravitatea situatiei, dar unul dintre ei si-a dat seama ca e vorba de septicemie.

Fetita avea cateva luni pe atunci, si a trebuit sa ramana internata in spital aproximativ 12 zile, si sa ii fie administrat tratament intravenos. In prezent, la patru ani de la episodul ce se putea incheia dramatic, Ella e o fetita sanatoasa si normala pentru varsta ei.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 23 iun. 2019, 11:51 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă
×