Cum arata astazi actorul din „Salvati de clopotel”. In serial era blond si frumusel foc, acum la 44 de ani este de nerecunoscut! VIDEO

Publicat: 28 Dec. 2018, 11:52 Vedete

Serialul asta a facut istorie chiar si in Romania si a fost prima productie cu adolescenti pe care multi dintre noi au urmarit-o la televizor.

Cum arata astazi actorul din „Salvati de clopotel”! In serial era blond si frumusel foc. Mark-Paul Gosselaar este actorul pe care toata lumea il cunoaste din perioada cand avea 15 ani si juca in serialul „Salvati de clopotel”.

Chiar daca cel mai notoriu personaj din acest serial era ciudatelul Screech, tipul cret cu o fata extrem de expresiva, pasionatii de serial si-l vor aminti si pe Zack Morris, tipul blond si simpatic foc cu parul ca Johnny Bravo.

Totusi din anii ’90 cand serialul facea furori si la doar 15 ani mai toti actorii din el erau vedete au trecut foarte multi ani, iar unii dintre ei sunt acum de nerecunscot. Este si cazul lui Zack, pe numele lui real Mark-Paul Gosselaar. In prezent are 44 de ani si tocmai isi lanseaza un serial in care joaca rolul unui agent FBI.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Dec. 2018, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă