Amenzi usturatoare pentru romani daca fac asta! Ce anunt a fost facut astazi

Publicat: 02 Oct. 2019, 10:32 Ciao.ro
Amenzi usturatoare pentru romani daca fac asta! Ce anunt a fost facut astazi

Veste proasta pentru toti cei care nu respecta legea, incepand de astazi.

Amenzi usturatoare pentru romani! Primaria Sectorului 3 a inceput colaborarea cu producatorul de tutun British American Tobacco pentru a monta primele 300 de scrumiere in puncte cu circulatie intensa.

Dintre acestea mentionam intersectii, piete sau statiile de transport in comun. Primarul de sector, Robert Negoita, a spus ca amenzile pentru nerespectarea curateniei sunt intre 2.000-5.000 lei.

Amenzi usturatoare pentru romani

Amenzi usturatoare pentru romani

„Nu încurajez fumatul, nu acesta este scopul. Însă sunt oameni care fumează şi trebuie să le creeăm condiţii. Iar păstrarea curăţeniei ne priveşte pe toţi cei care ne dorim civilizaţie. Este treaba fiecăruia să menţinem curăţenia” a spus primarul Sectorului 3, Robert Negoita, potrivit capital.ro.

Sanctiunile pentru nerespectarea curateniei sunt intre 2.000 si 5.000 lei. In plus, primaria Sectorului 3 va aplica 100 de amenzi pe zi fara a specifica daca sunt amenzi in general sau numai acelea pentru nerespectarea curateniei.

„Legislaţia din România în Ev Mediu, nu putem amenda şoferii pe care îi surprindem pe cameră că aruncă chiştoace pe jos. Dar când îi prindem în fapt îi amendăm.

Campania lansată alături de BAT completează demersurile Primăriei Sectorului 3 pentru un #SectorCurat, fiind, şi de această dată, primii în România care implementăm un sistem modern de colectare a resturilor de ţigarete şi transformarea lor în ceva util. Economia circulară este esenţială, iar marile oraşe ale lumii adoptă proceduri moderne în această direcţie”, a mai spus Robert Negoita.

Publicat: 02 Oct. 2019, 10:32 Ciao.ro
Pe aceeași temă