Putea Gheorghe Dinca sa o arda pe Alexandra in butoi? Experimentul care arata tot adevarul

Publicat: 06 aug. 2019, 14:47 Autor: Loredana Ciao.ro
Putea Gheorghe Dinca sa o arda pe Alexandra in butoi? Experimentul care arata tot adevarul

Experiment in premiera in cazul crimelor din Caracal. Se dezleaga unul dintre misterele din casa groazei. Putea Dinca sa incinereze victimele?

Putea Gheorghe Dinca sa o arda pe Alexandra in butoi. In timpul experimentului s-a folosit un butoi, lemne, haine si o carcasa de animal. Dupa ce s-a ars tot timp de trei ore, a mai ramas in butoi doar cenusa si oase calcinate.
Potrivit unor surse, anchetatorii urmează ca astăzi să facă percheziții asupra telefoanelor criminalului.

Putea Gheorghe Dinca sa o arda pe Alexandra in butoi. Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face, marți, percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. Percheziția va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia.

Procurorii intenționau să efectueze percheziția la București însă, ulterior, au regândit strategia.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele preplătite. De pe unul din ele a reușit Alexandra sa sune la 112.

Noi perchezitii in casa lui Gheorghe Dinca. Răsturnare de situație: profilul psihologic al lui Dincă ascunde fapte tulburătoare

Anchetatorii ar putea descoperi cu cine a vorbit Dincă în ziua în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra. De asemenea, telefoanele ar putea avea stocat un istoric al convorbirilor pe o perioada mai mare de timp.

Anchetatorii se vor axa mai mult pe curtea pentru ca locuința lui Dincă a fost deja verificata centimetru cu centimetru.

Un punct important al anchetei ar putea să îl reprezinte momentul în care vor fi sparte acele gropi cimentate. A fost amanata aceasta acțiune pentru ca, mai întâi, anchetatorii vor sa ia la mana tot ce este în curte. Vor fi stranse și toate gunoaiele care exista în curtea lui Dincă.

Până acum, anchetatorii au găsit pete de sânge, oase și fire de păr de culori diferite. Toate au fost trimise la București pentru a fi analizate. De asemenea, a fost găsit telefonul Alexandrei, nu și al Luizei.

Publicat: 06 aug. 2019, 14:47 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă