Scriitorul Traian Ungureanu si-a spus punctul de vedere cu privire la crimele monstruoase din Caracal

Publicat: 06 aug. 2019, 12:58 Autor: Simona News 3
Scriitorul Traian Ungureanu si-a spus punctul de vedere cu privire la crimele monstruoase din Caracal

Intreaga tara este indurerata dupa ce au iesit la iveala crimele odioase de la Caracal.

Scriitorul Traian Ungureanu si-a spus punctul de vedere. Crimele odioase comise de criminalul Gheorghe Dinca au socat intreaga Romanie, iar mai multe persoane publice si-au spus parerile la modul in care se gestioneaza lucrurile.

„Avem nevoie de un nou Herodot. Un cronicar gata să se holbeze neînfricat la creaturi stricate şi apucături neomeneşti, Un zoolog post-animal. Un etnograf cu nervi încăpători şi stomac tare. Un recuperator neîntrecut la extragerea vidului din vid.

Scriitorul Traian Ungureanu si-a spus punctul de vedere

Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal

Un viteaz în stare să numere, să zugrăvească şi să domesticească vieţuitoarele Vlăsiei naţionale. După ce îl vom avea şi dacă îi vom înţelege Raportul de Ţară, va trebui să hotărîm: mai are rost să continuăm? Sau e mai bine să ne facem bagajele, să îndesăm mizeria în valize şi să dispărem din istorie?

Istoria noastră adevărată – nu simulacrul tricolor zaharos oficial – a ajuns la destinaţie. La Caracal. Nu ne putem plînge de părtinire. Ce s-a întîmplat la Caracal nu e o excepţie, un accident provocat de vicarul Dincă şi de acarul Păun. Ce s-a întîmplat la Caracal s-a mai întîmplat şi se va mai întîmpla în atîtea locuri.

In patria nostra multae silvae sunt, quae bestiis abundant.

E timpul să revizuim. Partea referitoare la păduri va suna: In patria nostra multae silvae erant ante-Schweighofer. Partea animală rămîne aceeaşi. Numai că, în lipsa pădurilor, jivinele omoară şi fac legea la vedere. Oroarea de la Caracal nu e o crimă privată ci un produs local, judeţean şi naţional.

Gh. Dincă e un scelerat dar ţara e făcută şi amenajată pentru sceleraţi. Cei ce au încălecat spontan pe ideea după care Caracal e rezultatul guvernării PSD fac o greşeală emoţională şi cultivă o reacţie pur defensivă. Se feresc, adică, de contactul cu adevărul eşecului nostru comun.

În faţa unei crime nu trebuie să fii inteligent, ci conştient. Inteligenţa e, în asemenea cazuri, o formă de obscenitate. În schimb, puterea şi chiar încăpăţînarea de a ţine ochii deschişi sînt o formă de respect pentru victime şi, poate, primul pas spre timpuri vindecate de boală.

A presupune că două adolescente au fost răpite, violate şi ucise doar pentru că ucigaşul lor e o expresie a ecuaţiei umane PSD e o demisie mizeră a bunului simţ. Un truc insuportabil de ieftin.

Promotorii acestei enormităţi ştiu, desigur, că înainte de PSD, sub guvernările aşa-zisei drepte, la Caracal nu te puteai mişca prin tîrg de atîţia bibliofili şi ebenişti obsedaţi de Louis XIV”, a scris TRU pentru Adevarul.

Publicat: 06 aug. 2019, 12:58 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă