Avocatul familiei Melencu face dezvaluiri cutremuratoare despre Gheorghe Dinca: „Localizeaza fetele dupa anumite perioade din an, dupa luna in care le-a luat”

Publicat: 06 aug. 2019, 10:01 Autor: Simona News 3
Avocatul familiei Melencu face dezvaluiri cutremuratoare despre Gheorghe Dinca: Localizeaza fetele dupa anumite perioade din an, dupa luna in care le-a luat

Zilnic apar noi informatii socante in cazul crimelor odioase de la Caracal.

Avocatul familiei Melencu face dezvaluiri cutremuratoare. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a lansat o ipoteza soc, conform careia criminalul Gheorghe Dinca a facut mult mai multe victime.

Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni mai multe ramasite umane intr-o padure din apropierea orasului Caracal, unde Dinca sustine ca ar fi aruncat trupul Luizei, adolescenta care a disparut in luna aprilie a acestui an.

Avocatul familiei Melencu face dezvaluiri cutremuratoare

„El localizează fetele după anumite perioade din an, după luna în care le-a luat. Părerea mea este că nu e Luiza. Eu cred că e vorba de mai multe fete, el nu le mai știe numele. Asta e fata din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade” a spus avocatul Tonel Pop, potrivit Antena3.

Cum a omorat-o Gheorghe Dinca pe Luiza. Criminalul din Caracal a marturisit tot

Barbatul a recunoscut astazi ca a ucis-o cu sange rece pe Luiza, insa a spus si cum a facut asta. Criminalul din Caracal a recunoscut inca o crima comisa cu sange rece, fiind vorba despre Luiza, confirmand temerile tuturor.

Gheorghe Dinca a spus azi autoritatilor ca a omorat-o pe Luiza Melencu la scurt timp dupa ce a rapit-o, iar imediat dupa a ars-o in acelasi butoi in care i-a dat foc si trupului Alexandrei Macesanu, potrivit Antena3.

Potrivit Antena3, Luiza Melencu este moarta, fiindca s-au gasit parti din trupul ei.  Antena3 sustine acest lucru, cofnrom caruia corpul acesteia a fost gasit intr-o padure de langa Caracal, la mica distanta de casa criminalului Gheorghe Dinca.

Acesta a fost unul din locurile indicate de Dinca anchetatorilor, iar acesta sustine ca intr-adevar oasele sunt ale Luizei. Ramane de vazut, dupa ce se vor face testele ADN, daca oasele ii apartin adolescentei.

Publicat: 06 aug. 2019, 10:01 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă