Au aparut noi detalii in cazul barbatului impuscat mortal in Magurele

Publicat: 06 Aug. 2019, 11:53 Ciao.ro
Au aparut noi detalii in cazul barbatului impuscat mortal in Magurele

Barbatul impuscat mortal pe o strada din Magurele are doua plagi la gat si una la frunte.

Au aparut noi detalii in cazul barbatului impuscat mortal in Magurele. Se pare ca barbatul ave ain jur de 40 de ani si era de etnie roma. Acesta a fost impuscat mortal in gat si in frunte.

Anchetatorii au luat in calcul ipotezele unei reglari de conturi. Acesta a fost gasit inconstient in aceasta dimineata, in fata portii unei case din Magurele, judetul Ilfov.

Au aparut noi detalii in cazul barbatului impuscat mortal

Scene de groaza in Magurele

O femeie in varsta de 25 de ani a auzit doua focuri de arma iar in momentul in care a iesit afara l-a gasit pe barbatul inconstient.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin”, a spus Politia Ilfov.

La fata locului au ajuns politistii din Magurele, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciul Arme, Explozibili si Substante Periculoase, precum si serviciul de ambulanta, care au constatat decesul barbatului impusscat. In plus, a fost anuntat Servicul de Medicina Legala.

„În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai spune Politia Ilfov, potrivit Adevarul.

Publicat: 06 Aug. 2019, 11:53 Ciao.ro
Pe aceeași temă