Bărbat de 39 de ani, împușcat de vecinul său, într-o comună din Teleorman

Publicat: 25 oct. 2019, 10:42 Autor: D. C. Ciao.ro
Bărbat de 39 de ani, împușcat de vecinul său, într-o comună din Teleorman

Un tânăr de 31 de ani este cercetat de polițiștii din Teleorman pentru lovire și deținerea și utilizarea unei arme neletale.

Bărbat de 39 de ani, împușcat de vecinul să. A tras cu un pistol cu aer comprimat în curtea unui vecin, rănind un bărbat de 39 de ani.

Potrivit IPJ Teleorman, incidentul a avut loc joi în comuna Conțești. Oamenii legii au fost sesizați la 112 de un bărbat care a spus că vecinul său a tras cu o armă în el.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a folosit în mod ilegal o armă neletală cu aer comprimat, pe care o deținea fără drept, și și-a rănit vecinul în vârstă de 39 de ani, aflat în curte.

La sosirea polițiștilor, tânărul de 31 de ani a devenit violent, motiv pentru care a fost încătușat, a mai anunțat IPJ Teleorman.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar arma a fost ridicată pentru cercetări.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru deținerea fără drept și uz de armă neletală, precum și pentru lovire.

Publicat: 25 oct. 2019, 10:42 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă