Scandal între Klaus Iohannis și Marcel Vela, după ce s-a anunțat că polițiștii vor împărți lumina de Paște

Publicat: 15 apr. 2020, 10:49 Autor: Andreea Voicu News

Între Președintele României și Ministrul Afacerilor Interne ar fi izbucnit un scandal, după ce s-a anunțat că polițiștii vor împărți lumina de Paște cetățenilor, conform unor surse politice citate de Antena 3.

Astfel că, o situație contrariată ar fi apărut între Klaus Iohannis și Ion Marcel Vela, iar Președintele României va susține în cursul zilei de miercuri o ședință la care va participa și ministrul Marcel Vela. Neînțelegerile au apărut în momentul în care Ministrul Afacerilor Interne a anunțat că polițiștii vor împărți lumina în noaptea de Înviere. Cei care ar fi fost dezamăgiți total de decizia lui Vela ar fi fost Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și Florin Cîțu, ministrul de Finanțe. Aceștia s-ar fi plâns premierului Ludovic Orban că ”și-ar bate joc” de măsurile luate până în acest moment, iar cetățenii ar putea fi puși în pericol. Decizia luată de Marcel Vela ar fi fost făcută fără acordul membrilor Guvernului și al Președintelui României.

Mesaj şocant apărut în spaţiul public, după ce Marcel Vela a semnat acordul MAI-BOR

Adriana Săftoiu a primit un apel tulburător după anunțul lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, privind decizia pentru sărbătorile pascale de anul acesta. Fostul deputat a făcut câteva declaraţii publice după discuţia pe care a avut-o cu o prietenă.

”Prietena mea, absolventă de Teologie, mă sună: „Sunteți niște cretini! Încălcați porunca a 6-a, să nu ucizi! Asta faceți voi acum cu organizarea de Paște! Ne ucideți”. Atât mi-a spus și a închis”, a povestit Adriana Săftoiu pe Facebook.

Publicat: 15 apr. 2020, 10:49 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă