Gheorghe Dinca, reclamatie impotriva politistilor pentru purtare abuziva! Spune ca a fost agresat fizic

Publicat: 24 oct. 2019, 15:56 Autor: Simona Life
Gheorghe Dinca, reclamatie impotriva politistilor pentru purtare abuziva! Spune ca a fost agresat fizic

Situatie fara precedent in Romania! Criminalul din Caracal a facut reclamatie in mod oficial.

Gheorghe Dinca, reclamatie impotriva politistilor. Acesta a fost audiat intr-un nou dosar deschis dupa ce a facut o plangere fata de comportamentul politistilor.

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt face cercetari intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri a suspectului de crima Gheorghe Dinca. Plangerea a fost formulat in luna august, dupa momentul recunoasterii celor două crime, fiind adersata Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, fiind preluata pentru solutionare de parchetul superior.

Gheorghe Dinca, reclamatie impotriva politistilor

„A fost audiat ieri de către noi ca urmare a unei plângeri formulate de el împotriva poliţiştilor. A fost formulate prin august, în jur de 2 august, la PT Cracal şi s-a preluat de către noi în 8-9 august(…).

A reclamat faptul că a fost agresat fizic de către lucrătorii de poliţie atunci când s-a făcut cercetarea la el acasă. 26-27 iulie, despre zilele acelea discutăm”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, Anca Anuta, potrivit Adevarul.

Plangerea a fost formulata generic, iar la acest moment nu exista in dosar suspecti, a completat prim-procurorul Anca Anuta.

„Din discuţiile pe care le-am avut personal cu dânsul, la momentul descinderii din data de 26 iulie, dimineaţa, la ora 6.00, dânsul a fost imobilizat, a fost trântit la nivelul solului şi i s-au aplicat nişte lovituri cu bocancii în zona pieptului, fapt pentru care dânsul spune că are fracturi costale şi de stern.

Aceste lucruri se vor confirma, în zilele acestea vom afla. Însă dureri vă pot spune sigur că a avut, pentru că pe tot parcursul audierilor avea momente în care tresărea de durere şi-şi punea mâinile în zona pieptului, avea probleme în timpul respiraţiei”, a spus atunci Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca.

Publicat: 24 oct. 2019, 15:56 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă