S-a ales locul de veci pentru Alexandra Macesanu! Tatal fetei a facut toate pregatirile pentru inmormantare

Publicat: 25 oct. 2019, 08:42 Autor: Simona Ciao.ro

Parintii si-au pierdut aproape de tot speranta ca o vor gasi in viata pe fiica lor, astfel ca s-au resemnat.

S-a ales locul de veci pentru Alexandra Macesanu! Adolescenta a fost rapita si sechestrata de Gheorghe Dinca, iar dupa atatea luni, parintii nu mai au vreo speranta ca fiica lor ar putea fi in viata.

Astfel ca au facut ce era firesc, insa cu o amre durere in inima, i-au pregatit deja locul de veci. Autoritatile au spus ca ADN-ul rezultat din fragmentele osoase gasite in curtea lui Dinca corespunde cu cel al fetei de 15 ani.

S-a ales locul de veci pentru Alexandra Macesanu!

Erau 3 telefoane in camera in care a fost tinuta Alexandra

Acesta a fost „capacul final” pentu familia fetei, care a demarat in mare secret lucrarile la locul de veci al familiei, cu toate ca parintii Alexandrei mai au o foarte mica speranta.

Tatal Alexandrei s-a apucat in urma cu scurt timp sa ridice la locul de veci al familiei, localizat in cimitirul din satul natal, doua cripte, pe care le-a finalizat recent.

Tatal acesteia a supravegheat lucrarile, iar în eventualitatea nedorita in care Alexandra nu va fi gasita in viata, adolescenta isi va dormi somnul de veci langa bunicii ei.

„O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat mereu tatal Alexandrei, potrivit stiri24.biz.

Publicat: 25 oct. 2019, 08:42 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă