Delia, la Radio ZU: „În continuare mi se pare că ar trebui să fiu în altă parte”

Publicat: 24 Oct. 2019, 15:22 News 3
Delia, la Radio ZU: „În continuare mi se pare că ar trebui să fiu în altă parte”

Delia, super moment de sinceritate în Morning ZU, fața-n față cu Mihai Morar.

Delia, la Radio ZU: „În continuare mi se pare că ar trebui să fiu în altă parte”„În ultimii 2 ani cred că mi-am oferit mult timp mie, însă în continuare consider că nu e suficient. În continuare mi se pare că ar trebui să fiu în altă parte. Nu atunci când sunt pe scenă sau la cântări, ci atunci când apare câte o rutină.

Nu-mi place rutina filmărilor foarte multe, zile în șir de filmare în care fac același lucru, stau ore întregi la machiaj sau pe un scaun.

Delia, la Radio ZU

De multe ori nu mai am răbdare să fac aceleași lucru pe care le făceam înainte. Nu știu: ședințe foto etc. Începe să mi se pare greu și atunci am nevoia sa echilibrez puțin în zona aceasta. Să văd mai mult, să călătoresc mai mult, să-mi dau timp mie. Că așa simt”, i-a mai declarat Delia DJ-ului Radio ZU.

”Să-mi cânți” este o ZUper piesă de dragoste

Delia, unul dintre cei mai solicitați artiști români, își dorește să facă mai multe pentru ea decât a făcut până acum. Cu toate astea, tot despre hituri si concerte este vorba. La început de noiembrie, artista repornește turneul național „Acadelia”. „După o scurtă pauză de-o vară vă aștept pe 3 noiembrie, la Cluj, la Sala Polivalenta”, explică Delia.

Până atunci, artista îți promovează cea mai nouă piesă „Să-mi cânți”, care s-a auzit astăzi în Morning ZU. ”Să-mi cânți” este o ZUper piesă de dragoste, cu un mesaj emoționant, compusă de artistă în colaborare cu The Motans. De producție s-a ocupat Alex Cotoi, completând astfel aceeași echipă care a contribuit și la producția single-ului anterior ”Rămâi”. Videoclipul are la bază conceptul Deliei, filmat și regizat de Alex Ceaușu și prezintă o Delia cameleonică, surprinzătoare, avantgardistă, cu ținute creative și colorate.

Publicat: 24 Oct. 2019, 15:22 News 3
Pe aceeași temă