Biletul de adio al Madalinei Manole. Motivul pentru care regretata artista si-a luat viata

Publicat: 24 oct. 2019, 11:44 Autor: Simona Vedete

Au trecut noua ani de cand Madalina Manole a plecat dintre noi, insa moartea ei continua sa fie un mister.

Biletul de adio al Madalinei Manole. cantareata s-a sinucis la data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, lasand in urma o poveste nestiuta dar si multa durere.

Pentru a-si justifica fapta, a lasat si un bilet de adio pe care indragita artista l-a scris cu scurt timp inainte de a-si pune capat vietii. Acolo este motivul care a determinat-o sa faca gestul fatal.

Biletul de adio al Madalinei Manole

Ultimele cuvinte ale Madalinei Manole sunt pline de durere, scotand la suprafata drama prin care trecea in ultimii ani din viata. In bilet vorbeste chiar si despre copil.

Mai jos gasim biletul de adio al regretatei cantarete:

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”.

Publicat: 24 oct. 2019, 11:44 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă