Marina Voica a implinit 83 de ani! Fuego i-a transmis un mesaj impresionant

Publicat: 04 sept. 2019, 08:54 Autor: Simona Vedete

Chiar daca nu mai este o tinerica, artista a ramas la fel de cocheta si frumoasa ca in anii tineretii.

Marina Voica a implinit 83 de ani! Ieri, 3 septembrie, indragita artist romanca a implinit frumoasa varsta de 83 de ani, insa aceasta arata si se simte mai bine ca oricand.

Artista si-a pastrat stilul cochet si elegant cu care ne-a obisnuit din anii ’70, iar asta se vede din pozele postate pe social media, unde Marina este foarte activa.

Marina Voica a implinit 83 de ani!

Marina Voica a implinit 83 de ani

S-a retras in urma cu ceva timp din lumina reflectoarelor iar acum traieste intr-o liniste completa in vila sa din Breaza. Una dintre persoanele care o admira nespus este Fuego, care a tinut sa-i lase un mesaj emotionant pe social media.

„De ani de zile, dimineaţa, pe 3 septembrie, o sun pe cea care mi-a fascinat copilăria. E ziua ei şi, la fel ca un adolescent, se bucură când îmi aude glasul prin care îi urez cu toată dragostea, respectul şi aprecierea din partea mea, ani mulţi şi sănătoşi.

Azi e ziua Marinei Voica, un adevărat fenomen al artei româneşti, cu o energie aparte, cu un exotism permanent, timbru unic, repertoriu de colecţie şi o frumoasă nebunie artistică pe care şi-a păstrat-o până azi şi pe care ne-a insuflat-o prin sfaturi utile şi nouă, celor care i-am devenit discipoli.

Sunt onorat de prietenia ei şi sunt fericit că are în continuare putere pentru a răsturna munţii.

Marina Voica este o legendă, o divă veritabilă şi-un om cu suflet mare, bun, altruist şi darnic.

Să ne trăieşti, draga mea Marina!”, a scris Fuego pe pagina personala de Facebook.

Publicat: 04 sept. 2019, 08:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă