Loredana Groza, in cea mai decoltata rochie de pana acum. A atras atentia tuturor celor prezenti la un eveniment caritabil

Publicat: 20 oct. 2019, 16:59 Autor: Simona Vedete

Artista a facut senzatie la evenimentul caritabil organizat la un hotel din Capitala, numit "Gala din inima pentru viitor".

Loredana Groza, in cea mai decoltata rochie. Chiar daca are aproape 50 de ani, este in continuare una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Iar varsta nu o impeidica sa apeleze la tinute cat mai stylish, dar si extrem de indraznete. Insa ultima aparitie a divei a socat de-a dreptul pe toata lumea, fiindca a avut un decolteu ametitor.

Loredana Groza, in cea mai decoltata rochie

Loredana Groza, in cea mai decoltata rochie

Loredana Groza merge frecvent la sala de sport, insa a apelat si la operatiile estetice pentru a se mentine cat mai tanara. Astfel ca vedeta este usor schimbata, ceea ce nu i-a adus numai laude, ci si critici.

In urma cu cateva zile, a participat la un eveniment caritabil organizat la un hotel din Capitala, „Gala din inima pentru viitor”. Iar pentru aceasta ocazie a ales o rochie de gala enagra, sclipitoare, cu un decolteu extrem de adanc.

Fanii au reactionat la poza postat pe social media, insa i-a adus multe critici, majoritatea spunand ca este mult prea vulgata tinuta, tinand cont atat de varsta ei, cat si de evenimentul la care a participat.

„Confident is sexy (Increderea e sexy)” a scris artista in dreptul pozei cu una dintre cele mai decoltate rochii pe care aceasta a purtat-o vreodata.

„Că arăți bine asta o știi deja doar că uneori anumite lucruri devin vulgare. Că ai sânii mai se vede chiar și dacă sunt acoperiți”, „Așa nu, Lore”, „Cam mult..Nu se mai vede nimic altceva în afară de sâni”, „Apariție de prost gust”, au fost doar cateva dintre parerile fanilor ei, potrivit Libertatea.

Publicat: 20 oct. 2019, 16:59 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă