A aflat secretul murdar al sotiei dupa o pana de curent. Viata lui s-a schimbat radical de atunci: „Imi vine sa plang, sunt distrus”

Publicat: 20 oct. 2019, 14:28 Autor: Simona Life
A aflat secretul murdar al sotiei dupa o pana de curent. Viata lui s-a schimbat radical de atunci: Imi vine sa plang, sunt distrus

Un barbat a trait socul vietii sale atunci cand credea ca are o casnicie perfecta.

A aflat secretul murdar al sotiei. Barbatul si-a cunoscut sotia in liceu, atunci cand erau colegi. Au avut o casnicie fericita, insa pana la un punct.

Dupa ce sotia lui a implinit varsta de 40 de ani, a inceput sa se schimbe putin cate putin. Barbatul a observat ca sotia lui incepuse sa se aranjeze mai mereu si ca nu pleca niciodata de acasa fara sa fie machiata sau fara sa aiba parul aranjat.

A aflat secretul murdar al sotiei

A aflat secretul murdar al sotiei

In plus, a pus distanta intre ea si sotul ei si gasea intotdeauna scuze atunci cand barbatul dorea sa intretina relatii intime cu ea.

Secretul ei a iesit la suprafata odata cu o pana de curent produsa la locul de munca la sotului, fiind nevoit astfel sa plece mai devreme acasa.

Insa ceea ce a gasit cand a intrat in dormitor l-a marcat pe viata. Sotia lui era in pat cu un alt barbat, si nu era un barbat oarecare, ci chiar fratele lui.

„Încă locuiesc cu soţia mea. Când o văd cu fiicele noastre, îmi vine să plâng. Sunt distrus, nu cred că vom mai avea un viitor împreună.

M-am gândit că a început să îi placă alt bărbat, dar nu am crezut nicio secundă că ar putea fi vorba chiar de fratele meu”, a spus barbatul, complet devastat.

Publicat: 20 oct. 2019, 14:28 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×