Jurnalista Florentina Prisacaru a murit! Suferea de o forma rara de cancer

Publicat: 20 Oct. 2019, 10:43 Vedete

Doliu in presa din Romania, dupa ce o talentata jurnalista s-a stins din viata mult prea devreme.

Jurnalista Florentina Prisacaru a murit! Tanara in varsta de 25 de ani, din Suceava, a fost diagnosticata cu o boala extrem de grava in primavara anului trecut.

Floretina a dat dovada de mult curaj cand s-a decis sa infrunte boala necrutatoare, si spera din tot sufletul sa o invinga, cu ajutorul tratamentului primit in SUA, multumita sprijinului financiar primit de la o multime de oameni impresionati de povestea ei.

Jurnalista Florentina Prisacaru a murit!

Jurnalista Florentina Prisacaru a murit

Tanara jurnalista a copilarit in Udesti si era absolventa a Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Dupa aceea a lucrat in Suceava, ca jurnalista, dupa cum relateaza monitorulsv.ro.

Insa in primavara anului trecut un cosmar a luat nastere in viata tinerei, fiindca a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer, mai precis sarcom cu celule clare de parti moi.

Chiar daca boala care afecta tanara era deja in stadiul IV, Florentina, decisa sa lupte pentru viata ei, a facut tot ce i-a stat in putere, puzandu-si baza pe sprijinul oamenilor saritori.

Si-a spus povestea in online, pe Youtube, blog dar si alte canale de socializare, a dovedit ca este cu adevarat o luptatoare, dornica sa invinga boala si a avut alaturi mii de oameni care au ajutat-o cu bani, relatii dar si cu ganduri bune, potrivit Cancan.

Publicat: 20 Oct. 2019, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă