Viorica Dancilă: „Negocierile pentru formarea noului guvern se poarta de catre cele sase partide de opoziție care au reusit sa dea jos un Guvern fara a veni cu o alta solutie in loc”

Publicat: 20 Oct. 2019, 14:43 News 4
Viorica Dancilă: „Negocierile pentru formarea noului guvern se poarta de catre cele sase partide de opoziție care au reusit sa dea jos un Guvern fara a veni cu o alta solutie in loc”

Viorica Dancilă a dat câteva declarații azi, spunând că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile date și încrederea cetățenilor.

Viorica Dancilă. Dacă întrebați un român acum pe stradă, nu știe ce îl așteaptă începând de a doua zi de când vor prelua guvernarea.

Că vor îngheța pensiile, că vor da afară oamenii, așa cum au declarat, că vor disponibiliza în prag de sărbători oamenii, că vor crește din nou impozitele, că renunță la voucherele de vacanță – toate aceste lucruri creează îngrijorare în rândul oamenilor, iar eu vă garantez că voi lupta împotriva lor, a tuturor, cei șase plus președintele țării, astfel încât să țin cu oamenii.

Consider că proiectele de dezvoltare locală sunt foarte importante pentru fiecare comunitate din România, indiferent de culoarea politică. Aproape fiecare comunitate din România a beneficiat de proiecte finanțate prin PNDL, iar noi vom aloca banii pentru plata facturilor, deoarece sunt primari toate partidele politice care așteaptă acest lucru.

La șapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează! Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. nu am încălcat Constituția, așa cum o fac alții. Cei șapte nu se acuză între ei, toți și-au găsit o singură țintă, premierul interimar al României, o femeie! Le doresc succes, eu voi merge înainte.

Negocierile pentru formarea noului guvern se poartă de către cele șase partide de opoziție care au reușit să dea jos un Guvern fără a veni cu o altă soluție în loc.

PSD nu va participa la votul pentru noul guvern și am încredere că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile și încrederea cetățenilor din România”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a vizitat serele expoziționale din Parcul Drumul Taberei.

Publicat: 20 Oct. 2019, 14:43 News 4
Pe aceeași temă