EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu nunta Andei Adam: „Nici noi nu știm! Sunt leșinată după el!”

Publicat: 28 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce se întâmplă cu nunta Andei Adam. Anda Adam și Jason Momoa de România, respectiv soțul ei, Joseph Adam, sunt mai fericiți ca niciodată. Când se uită în ochii soțului ei, efectiv artista se topește în continuare și se simte binecuvântată că are așa ceva acasă. Cum stau cu nunta și de ce întârzie să o facă? Anda Adam a dat cărțile pe față pentru Ciao.ro! Data nu e încă stabilită și depinde de mai mulți factori și de programul lor destul de încărcat.

„Sincer nici noi nu știm ce ne dorim! Avem atât de multe variante și suntem așa de indeciși… Vrem să facem nunta anul acesta, am dat curs și căutăm diverse lucruri, dar încă nu avem o dată concretă! Nu știm exact ce să stabilim, avem multe lucruri de demarat și ne e teamă să punem o dată că poate nu putem să o respectăm. Nici noi nu știm, că v-am spune! Dar când ne hotărâm exact, o să anunțăm!”, ne-a asigurat Anda Adam.

Anda Adam e pur și simplu topită după soțul ei

Ori de câte ori stă lângă soțul ei, Anda Adam îl privește parcă și mai îndrăgostită. Nu doar ochii săi albaștri au cucerit-o ci și faptul că este romantic și știe să se distreze.

„Eu cred că el nu s-a născut la Paris, ci la Ibiza, pentru că are un spirit ceva, sufletul Ibizei. Cea mai recentă declarație de dragoste? Noi mereu ne facem declarații de dragoste, ne mai lăsăm biletele cu „Te iubesc”, „nu uita să-mi cumperi cafea”„ , povestește Anda, râzând.

„De Dragobete am primit niște clătite făcute de scumpa mea soție cu foarte multă dragoste și într-un mod sexy!”, a completat-o soțul Joseph.

„Cu inimioare decorate, am luat și un șorț de gătit mai sexy”, a mai  adăugat și Anda.

Ce se întâmplă cu nunta Andei Adam

Și totuși! Cine e cel mai romantic dintre Andra Adam și Joseph?

„El, că e francez. Ai auzit tu să fie românii romantici? Francezii sunt cei mai romantici bărbați de pe glob. Made în Paris! Totul mă atrage! Sunt leșinată după el! Ochii m-au fermecat de prima dată! Mă bucur de ei în fiecare clipă, de fiecare dată când mă trezesc, când mă culc. I-am zis: „Nu ai cum să ai asemenea ochi!” Și gene, și ochi! A pus, Doamne-Doamne tot într-un singur bărbat, așa! Vroiam măcar să îmi fi dat și mie culoarea ochilor dar să aibă el genele. Noi, femeile, trebuie să ne punem și gene, să ne facem și  unghiile, ne mai punem și o lentilă de contact și bărbații au de toate! Cum e posibil așa ceva? Nu este corect!”, s-a mai răsfățat artista atunci când a venit vorba din nou dspre soțul ei care a jucat în Miami Bici 2.

Și pentru că și-ar dori să aibă împreună și copii, Joseph Adam ne-a asigurat că: „Gemenii sunt pe drum, sunt comandați!’. Acum, doar îi așteaptă să vină!

Publicat: 28 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă