Monica Pirvulescu a suferit un accident! Cum se simte interpreta de muzica populara

Publicat: 28 Sep. 2019, 12:27 Vedete

Veste proasta pentru fanii artistei, care trece prin momente grele in acest moment.

Monica Pirvulescu a suferit un accident! Veste proasta pentru tot cei care o indragesc pe artista. Aceasta se afla in stare extrem de grava la un spital din Grecia după ce a suferit un accident in Turcia.

Medicii nu au vesti bune, spunand ca Monica prezinta fracturi grave la coloana, astfel ca sunt destul de ingrijorati cu privire la revenirea ei completa.

Monica Pirvulescu a suferit un accident!

Monica Pirvulescu a suferit un accident!

Soțul Monicai, Bogdan Pirvulescu, a spus pe pagina sa de facebook ca asigurarea nu reuseste sa acopere costul prea mare al operatiei si nici toate cheltuielile spitalicesti.

In plus, va fi necesar transportul acesteia Romania cu o masina care sa o aduca in conditii sigure, dupa care va avea nevoie si de cateva luni de recuperare, pentru a reusi sa treaca cu bine pentru acest nefericit eveniment.

„Eu, Bogdan Pirvulescu, si Iubita mea soție Monica Pirvulescu , mama celor trei copii ai mei Roberto 15 ani, Irina 12 ani și Eva 9 luni trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie.

Suntem in Grecia, unde Monica a avut un accident si are coloana facturată, suntem in spital iar asigurarea nu acoperă costurile operației si a spitalizarii, iar copiii sunt in țară si încă nu au aflat de acest necaz. Ne așteaptă o perioadă foarte grea (transportul in țară cu o mașină in care sa poată sta cat mai comod si o perioadă de cateva luni de recuperare), dupa care sperăm sa se faca bine .

Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteti si cu ce puteți, voi cei care ne cunoașteți și voi care puteți.  Avem mare nevoie. Va suntem recunoscători …Si haideți sa ne rugăm toți pentru sănătatea ei .

Cei care doriți sa donați o sumă de bani (fiecare cât poate) avem doua conturi bancare (RO23 RNCB 0318 0687 4317 0001 cont lei sau RO82 RNCB 0318 0687 4317 0006 cont euro PIRVULESCU PETRICA BOGDAN ) sau puteți dona acestor persoane (Gogosanu Tavi, Raluca Baloi, Claudia Mandras, Adela Goga, Izabela Pirvuletu, Ara Luță) care vor sa ne ajute .

Ne este foarte greu sa vă cerem ajutorul …dar suntem intr-o situatie foarte grea si avem nevoie de voi. Va multumim din suflet” a spus Bogdan Pirvulescu pe pagina sa de Facebok.

Monica Pirvulescu a suferit un accident!

Publicat: 28 Sep. 2019, 12:27 Vedete
Pe aceeași temă