Totul despre Vlăduța Lupău, senzația muzicii populare din România

Publicat: 19 nov. 2019, 19:43 Autor: Simona Vedete

Este cea mai recentă senzație a muzicii populare, care s-a născut pe data de 8 martie 1991, pe plaiurile Șimleului Silvaniei.

Artista cântă în toată țara, iar publicul o îndrăgește extrem de mult. Chiar dacă muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a vrut să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a spus Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

În urmă cu scurt timp, Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj, având o nuntă total atipică. Aceștia s-au căsătorit într-o pădure, unde totul a fost special amenajat pentru această ocazie.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!” a mai spus aceasta, potrivit Viva!.

Publicat: 19 nov. 2019, 19:43 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă