Adevarul despre atacurile din Sri Lanka. Un milionar si sotia lui insarcinata, responsabili si ei de explozii VIDEO

Publicat: 26 apr. 2019, 10:15 Autor: madalina m. Life

Weekendul trecut, cand crestinii catolici celebrau Pastele, au avut loc mai multe atacuri teroriste in Sri Lanka.

Cei care se fac vinovati de atentatele respective sunt, printre altii, si un milionar, alaturi de sotia sa. Adevarul despre atacurile din Sri Lanka s-a aflat in urma cu cateva zile. Printre cei implicati erau si barbatul, impreuna cu sotia sa gravida. Femeia s-a numarat printre autorii sinucigasi si s-a detonat in clipa in care politia a ajuns la usa ei.

In locuinta acesteia se aflau si cei trei copii familiei, care au decedat in urma exploziei. De asemenea, si trei ofiteri au murit in respectiva explozie. Fatima Ibrahim era casatorita cu milionarul Inshaf Ahmed Ibrahim. Cei doi se afla pe lista faptasilor, in atacurile teroriste din Sri Lanka. Patronul Asos si-a pierdut 3 copii in Sri Lanka

Adevarul despre atacurile din Sri Lanka!

Atacurile au avut loc in ziua de Paste, iar atacatorii au lovit biserici catolice, dar si hoteluri. Aproximativ 359 de oameni au murit in urma atacului terorist din Sri Lanka. Milionarul avea varsta de 33 de ani. Politia din Sri Lanka STIA de exploziile de Pastele catolic

Sotia lui era insarcinata si urma sa aduca pe lume al patrulea copil al cuplului. Cand politistii au ajuns la locuinta sa, aceasta s-a aruncat in aer, fara sa tina cont de absolut nimic. Adevarul despre atacurile din Sri Lanka i-a luat pe multi prin surprindere. Femeia facea parte dintr-un grup extremist si depusese un juramant de loialitate pentru Statul Islamic.

Autoritatile din Sri Lanka au aflat toate acestea despre Fatima Ibrahim. Femeia apare si intr-un filmulet publicat de agentia de presa a gruparii jihadiste, noteaza digi24.ro.

Atacurile din Sri Lanka s-au petrecut aproape in acelasi timp. Femeia a detonat o bomba in clipa in care politia a ajuns la locuinta ei de lux, ea urmand sa fie dusa in arest si interogata. A decis sa arunce in aer o locuinta de trei etaje si a murit in urma exploziei puternici, alaturi de copiii sai.

Publicat: 26 apr. 2019, 10:15 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă