Povestea adevarata din spatele serialului „The Looming Tower”. Agentul special care a avertizat FBI-ul despre tragedie 9/11 a murit in atacul terorist

Publicat: 22 Apr. 2019, 17:50 Vedete

Fostul agent special, John O'Neill, a avertizat FBI-ul inainte sa devina seful securitatii la World Trade Center, unde a murit in aceeasi zi.

Cand vine vorba despre tragedia de la Turnurile Gemene, cu totii stim povestea. Un singur om stia mai multe despre Osama bin Laden decat toti ceilalti, atat de multe incat a incercat sa avertizeze americanii despre el si evenimentele din acea zi.

Numele acelui barbat a fost John O’Neill, un fost agent FBI, si un personaj complicat. „The Looming Tower”, care a debutat in urma cu o zi, contine povestea unui barbat care a tinut sa avertizeze cu privire la 9/11.

In serial, John O’Neill (interpretat de Jeff Daniels) este seful anti-terorism de la FBI care se confrunta cu amenintarile al-Qaeda in timp ce Martin Schmidt (interpretat de Peter Sarsgaard) este comandantul CIA.

Povestea acopera partea lui O’Neill, care voia cu tot dinadinsul o investigatie amanuntita despre Osama bin Laden si grupul al-Qaeda. Povestea lui are un final trist, dar toate povestile de genul se termina la fel.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Apr. 2019, 17:50 Vedete
Pe aceeași temă