Cantaretul Arcangel, arestat dupa ce si-a batut partenera de viata

Publicat: 26 apr. 2019, 12:41 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Starul muzicii latino Arcangel a fost arestat pentru violență domestică, după ce și-a agresat partenera de viață în fața unui bar din Las Vegas.

Cantaretul Arcangel, arestat dupa ce si-a batut partenera de viata. Incidentul a fost suprins pe camerele de supraveghere din zonă, în noaptea de miercuri spre joi. Arcangel a lovit-o puternic pe femeie, proiectând-o într-un zid.

Cântărețul în vârstă de 33 de ani, pe numele real Austin Agustin Santos, a fost arestat, apoi eliberat contra unei cauțiuni de 2.000 de dolari.

Cantaretul Arcangel, arestat dupa ce si-a batut partenera VIDEO


Avocatul cântărețului a declarat pentru Billboard că acesta nu și-a agresat fizic partenera de viață, ci doar că între cei doi a avut loc o ceartă.

Născut în New York și crescut în Puerto Rico, Arcángel este unul dintre reprezentanții genului muzical Latin trap. Și-a lansat albumul de debut, „El Fenómeno”, în 2008, iar printre piesele sale de succes s-au numărat „Pa’ Que la Pases Bien” și „Por Amar a Ciegas”. C

el mai recent album al său, „Ares”, a fost lansat anul trecut. Arcangel este cunoscut și pentru colaborări cu Ozuna și J Balvin.

Publicat: 26 apr. 2019, 12:41 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă