Ce sora sexy are Otniela! Cum arata Lisiana Sandu? Sunt nascute in aceeasi zi si la aceeasi ora dar sunt total diferite! VIDEO

Publicat: 30 iun. 2019, 00:16 Autor: D. C. Vedete

Lisiana, sora Otnielei Sandu de la Ferma 2019, care l-a vrajit pe Florin Pastrama, este varianta "Shakirei" pe brunet si este la fel de frumoasa si expansiva ca si sora ei.

Ce sora sexy are Otniela! Otniela Sandu este una dintre cele mai noi aparitii in lumea showbiz-ului, dar si una dintre cele mai frumoase blonde din lumea mondena. Daca pe ea toata lumea o stie de la FERMA sau de la „Supravietuitorul”, pe sora ei mai mica, Lisiana, cu siguranta nu o cunoaste cata lume ar merita sa o stie. La fel ca si sora ei e foarte frumoasa, doar ca bruneta.

Lisiana este o fire foarte deschisa si. desi nu are experienta in televiziune. la prima ei aparitie s-a descurcat de minune alaturi de sora mai mare, Otniela. Lisiana si Otniela au venit amandoua in direct in platoul emisiunii lui Maruta unde au vorbit despre copilaria lor si despre faptul ca amandoua sunt nascute in aceeasi zi si la aceeasi ora. Ceea ce este mai mult decat evident este ca Lisiana, sora Otnielei merita cu siguranta si ea un loc in lumea buna a showbizzului pentru ca nu este cu nimic mai prejos decat sora ei.

Ce sora sexy are Otniela

Otniela le-a povestit lui Cove si Lorei despre copilaria lor si aniversari: „Cand eram mici, ne sarbatoream ziua de nastere impreuna desi fiecare dintre noi voia sa aiba o zi a ei si sa fie diferite. Aveam torturi diferite, asta e clar, altfel era cearta. Lisiana e mai temperata eu sunt mai zapacita asa dar avem multe chestii in comun. Noi organizam foarte multe emisiuni in fata blocului si la un moment dat erau concursuri cu premii cu ceilalti copiii pe care noi ii duceam la capatul autobuzului si ii lasam acolo.”

Cum Otniela este vedeta familiei cei doi moderatori au stat mai mult de vorba cu ea si au incercat sa afle daca are in plan sa faca vreun copil in viitorul apropiat: „Am fost un copil destul de agitat si rebel, mereu imi spuneau prietenii ca sunt un soi de Nica in varianta feminina, deci iti dai seama ce fel de prostii faceam. Eu as vrea un copil asa cum am fost eu. De ce sa fie linistit? Tata si-a dorit foarte tare baiat dar eu am fost asa partea masculina pe care si-a dorit-o. Mi-as dori un copil atunci cand o sa vina. Acum am 2 nepotei si facem echipa buna si ne distram foarte bine, dar la partea cu regulile si cu partea asta, acolo mai am putin de invatat.

Cum arata Lisiana Sandu VIDEO

Lisiana in schimb este la fel de frumoasa, daca nu si mai frumoasa decat sora ei si cu siguranta o sa mai auzim de ea dupa ce cele doua surori au aparut impreuna. Cu siguranta intr-un format viitor o televiziune ar putea sa le propuna sa concureze impreuna:

„Otniela e partea visatoare din familie dar eu sunt cea temperata cara analizeaza ce face inainte si isi face planuri si sunt mai pragmatica. In copilarie Otniela era responsabila de noi desi era doar o diferenta de 3 ani intre noi, dar ea era sora mai mare.”

Cele doua surori nu sunt singurele fete ale familiei, ele mai au inca o sora, Ema care este casatorita si are deja 2 copii, astfel Otniela si Lisiana sunt deja matusi.

Publicat: 30 iun. 2019, 00:16 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă