Castigatoarea ‘Bravo, ai stil!’, Elena, a castigat o galagie de bani! Cat incaseaza de la Kanal D

Publicat: 30 Jun. 2019, 11:56 Vedete

Finala emisiunii de fashion de la Kanal D s-a aranjat pe urmatorii ani. Tanara a castigat o suma impresionanta de bani in sezonul 5.

Castigatoarea ‘Bravo, ai stil!’, Elena, a castigat o galagie de bani. Tanara a devenit cea mai stilata femeie din Romania si a castigat 100.000 de lei. Elena a fost aleasa in urma voturilor telespectatorilor. Aceasta a avut un procent de 64,1% din voturile publicului.

Tanara a petrecut 24 de saptamani in concursul ‘Bravo, ai stil!’. Aceasta a reusit sa castige inimile celor de acasa, dar si ale juratilor. A folosit tinute indraznete si corect combinate, astfel incat a reusit sa se remarce dintre toate concurentele emisiunii de la Kanal D.

Castigatoarea ‘Bravo, ai stil!’ 2019 e Elena


Incoronarea drept Cea mai stilata femeie din Romania, de catre Kanal D, a venit ca o surpriza pentru ea. Elenei nu ii venea sa creada ca ea a castigat sezonul cinci al emisiunii ‘Bravo, ai stil!’ de la Kanal D.

“Parca sunt intr-un vis. Sunt foarte fericita si le multumesc din tot sufletul celor care mi-au dat mesaje frumoase, care m-au sustinut tot timpul, care au fost alaturi de mine“, a declarat, emotionata, Elena, in marea finala din sezonul 5.

In Gala Finala a emisiunii au concurat patru fete. Fiecare au fost sustinute, din public, de concurentele care au fost prezente in sezoanele anterioare. Elena a fost, se pare, preferata celor de acasa, dar si a celor din public. Tanara a castigat 100.000 de lei.

Publicat: 30 Jun. 2019, 11:56 Vedete
Pe aceeași temă