EXCLUSIV | Cum arată coroana învingătoarei “Bravo, ai stil!” din al optulea sezon al emisiunii

Publicat: 25 aug. 2023, 13:41 Autor: Camelia Vedete

Așteptarea a luat sfârșit! Va dezvăluim în exclusivitate primele imagini cu coroana care va încununa cea mai stilată femeie din România, în cadrul Finalei celui de-al optulea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”. Vineri, la ora 23:00, la Kanal D telespectatorii vor fi martorii acestei seri grandioase cand isi vor putea alege favorita acestui sezon.

Finalul celui de-al optulea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași rapizi, iar concurentele rămase se pregătesc pentru deznodamantul marii bătălii stilistice. Este un moment crucial pentru toate finalistele, iar titlul mult râvnit de „Cea mai stilată femeie din România” și premiul în valorare de 100.000 de lei constituie o miza uriasa. de asemena, o bijuterie deosebită așteaptă să fie așezată pe capul castigatoarei: coroana mult ravnita.

Cum arată coroana învingătoarei “Bravo, ai stil!” din al optulea sezon al emisiunii

Această coronita, alcătuită cu atenție și pasiune, este o veritabilă capodoperă. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a sublinia eleganța și rafinamentul câștigătoarei. Bijuteria a fost dorită cu ardoare de către toate finaliste ale emisiunii „Bravo, ai stil!”, și acum, una dintre ele va avea privilegiul de a o purta cu mândrie.

Coroana este, fără îndoială, accesoriul perfect pentru a onora Cea mai stilată femeie din România.

Pentru a afla cine va fi norocoasa câștigătoare care va purta cu bucurie această coroana, nu ratați finalul incendiar al celui de al optulea sezon „Bravo, ai stil!” in aceasta seara, de la ora 23.00, la Kanal D. Castigatoarea va fi desemnata in direct, prin votul publicului. Cine va fi aleasa pentru a intra în posesia premiului de 100.000 de lei, a titlului mult așteptat și, bineînțeles, a coroanei mult ravnite?

Rămâneți cu ochii pe Kanal D, astazi, 25 august, începând cu ora 23.00, pentru a fi martorii momentului când stilul și eleganța vor atinge apogeul.

Publicat: 25 aug. 2023, 13:41 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă