Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu! E scandal intre cele doua vedete

Publicat: 29 Jun. 2019, 13:57 News 3

Fosta prezentatoare de stiri si-a exprimat parere, zilele trecute, despre cuplul Brigitte Sfat-Florin Pastrama. Si nu e de bine, deloc!

Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu dupa ce bruneta i-a luat apararea lui Brigitte Sfat. Fosta prezentatoare de stiri a publicat, in urma cu cateva zile, un mesaj la adresa lui Brigitte Sfat si Florin Pastrama. Magda Vasiliu a surprins la PRO TV cateva momente cu cel mai nou cuplu din showbiz.

Aceasta sustine ca nu intelege cum de ei apar la tv, in conditiile in care fac circ. De data aceasta, Magda Vasiliu a publicat un mesaj la adresa Adrianei Bahmuteanu, dar si a vedetelor de ‘carton’ din Romania.

Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu

“Știți, vreo 15 ani, am lucrat în presă. Chiar mai mult, dacă pun și anul în TVR, când e impropriu spus: «lucrat», mai degrabă am învățat… E, în toți ăștia 15-16 ani, am tot primit invitații la tot felul de evenimente d-astea mondene… Nu cred că m-am dus la mai mult de 3 sau 4, pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare..

Eu nu pot sta cu un pahar în mână, făcând conversație cu persoane care nu mă cunosc decât de la TV și care, în consecință, practic, nu mă cunosc deloc. N- am avut și nu am genți de firmă, pantofi de «fitze» nici atât, iar pe cârpe, nu pun mare preț. Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar că să mă vadă niște străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde… Nu zic că e bine că mine sau că aș fi vreun exemplu… nici pe departe.

Prefer să stau cu familia, să mă văd cu prietenii, să stau cu Vlad, să-mi răsfăț câinii și pisicile, să pot trăi așa cum vreau eu… Și, câteodată, să scriu… mă relaxează, îmi dă un sentiment de libertate și de bine, pe care niciodată nu l-am încercat la vreo petrecere d-asta de «fitze», cu gene false, extensii de păr și pantofi pe care mâine îi duci înapoi de unde i-ai luat….”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Adriana Bahmuteanu, atac la Magda Vasiliu

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă ca bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri.

Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne imbrăcăm la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!! N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!!

Ce n-a învătat Magda este că presa tabloid și implicit majoritatea populației vor fi tot timpul fascinate de astfel de povești, oamenii vor fi curioși să afle picanterii despre personajele mondene.

Până la urmă, nu ne învârtim toți în aula Academiei, ci mai degrabă în cluburile de fitze din Mamaia, unde poate fi văzută, câteodată, și celebra avocată a lui Mazăre, (o doamnă de altfel tobă de carte) pusă pe distracție după o zi grea de instanțe!!! E dreptul ei!!! P. S. Ochelarii sunt misteaux!!!” a scris Adriana Bahmuteanu pe pagina sa de social media.

Magda Vasiliu, atac la Brigitte Sfat si Florin Pastrama

Fosta prezentatoare TV n-a mai putut sa se abtina si a spus cat se poate de franc ce parere are despre Brigitte si Florin Pastrama. Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama:

„Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…

Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun”oamenii ăștia chiar există”… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok.

Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…” a scris acesta pe social media.

Publicat: 29 Jun. 2019, 13:57 News 3
Pe aceeași temă