Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfat-Florin Pastrama

Publicat: 28 iun. 2019, 16:05 Autor: Simona News 3
Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfat-Florin Pastrama

In decursul zilei de ieri, Magda Vasiliu a spus cuvinte dure la adresa cupului Brigitte Sfat si Florin Pastrama.

Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu. Maga n-a putut sa se abtina si a spus verde-n fata ce parere are despre Brigitte si Florin Pastrama, luand prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu

Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă ca bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri.

Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne imbrăcăm la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!! N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!!

Ce n-a învătat Magda este că presa tabloid și implicit majoritatea populației vor fi tot timpul fascinate de astfel de povești, oamenii vor fi curioși să afle picanterii despre personajele mondene.

Până la urmă, nu ne învârtim toți în aula Academiei, ci mai degrabă în cluburile de fitze din Mamaia, unde poate fi văzută, câteodată, și celebra avocată a lui Mazăre, (o doamnă de altfel tobă de carte) pusă pe distracție după o zi grea de instanțe!!! E dreptul ei!!! P. S. Ochelarii sunt misteaux!!!” a scris Adriana Bahmuteanu pe pagina sa de social media.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama: „Un cuplu mai stupid rar mi-a fost dat sa vad”

Publicat: 28 iun. 2019, 16:05 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă