Cristian Boureanu si Laura Dinca amana iar nunta: „Nu ne-am organizat si mi-e ca nu o sa…”

Publicat: 28 Jun. 2019, 10:38 Vedete

De mult timp este speculata nunta dintre Laura si Cristian, insa nici pana acum nu au reusit sa faca marele pas.

Cristian Boureanu si Laura Dinca amana iar nunta. Cei doi sunt impreuna de patru ani si jumatate, insa nu reusesc sa-si oficializeze relatia din cauza ca mereu intervin probleme.

Boureanu s-a decis sa se casatoreasca cu Laura la scurt timp dupa ce a cunsocut-o, insa nici pana in ziua de azi nu a reusit sa-si duca pana la capat planul si s-o faca sotia lui.

Cristian Boureanu si Laura Dinca amana iar nunta

Afacere Laura Dinca

„De patru ani vorbim de nuntă. Cred că am organizat nunta și am dezorganizat-o în fiecare colț al lumii. De fiecare dată când ne-am dorit sau am stabilit sau aveam în plan o idee, un vis, sau ceva, tot timpul au apărut alte probleme.

Noi suntem două firi foarte spontane și relația noastră a fost foarte spontană, o să vedem, ce o să simțim facem (…) Nu ne-am găsit încă nași. Toți prietenii pe care îi vrem ca nași ori nu sunt căsătoriți, ori sunt de altă religie, mai avem nevoie de nași. Și să decidem unde” a spus Laura Dinca pentru Libertatea.

O parte din vina o au si problemele cu jsutitia ale lui Boureanu, care au impiedicat organizarea nuntii asa cum se cuvine. Insa si locatia este foarte importanta, si cei doi inca nu stiu ce sa aleaga, insa o optiunea ar fi marea.

Nouă ne-ar plăcea undeva pe plajă, așa, chiar mi-ar plăcea să fac nunta în șlapi efectiv, sunt foarte relaxată. Noi vrem anul acesta, dar nu ne-am organizat și mi-e că nu o să vină toată lumea și aici o să ne deranjeze.

Nu toată lumea e așa spontană, multă lume își face deja vacanțe, proiecte, planuri, nu putem să anunțăm vedeți că asta este data noastră, ne-am hotărât cu o lună înainte, haideți! Să vedem, cred că o să vă surprindem” a mai spus Laura Dinca, potrivit sursei citate.

Publicat: 28 Jun. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă