Vasi a fost ucis pe trecerea de pietoni! Tanarul a lasat in urma o familie extrem de indurerata

Publicat: 27 Jun. 2019, 16:07 Ciao.ro
Vasi a fost ucis pe trecerea de pietoni! Tanarul a lasat in urma o familie extrem de indurerata

Tragedie astazi in Cluj, unde un tanar de 33 de ani a fost ucis pe loc.

Vasi a fost ucis pe trecerea de pietoni! Tanarul a fost ucis in dupa-amiaza zilei de luni dupa de un milionar din Cluj l-a accidentat mortal, tanarul murind pe loc.

Cel care l-a ucis pe Daniel Dumitras, fiind unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca. Tragedia s-a intamplat la iesirea din parcarea unui imobil, atunci cand „ar fi efectuat viraj la stânga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Floreşti, care se afla în traversarea regulamentară a străzii” potrivit politistilor.

Vasi a fost ucis pe trecerea de pietoni

Vasi a fost ucis pe trecerea de pietoni!

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. Atât voiam să vă zic”, a scris Didona pe Facebook, potrivit Antena3.

Publicat: 27 Jun. 2019, 16:07 Ciao.ro
Pe aceeași temă