Adriana Bahmuteanu, anunt neasteptat dupa externare: „Cel mai negru intuneric se produce chiar inainte sa rasara soarele”

Publicat: 27 Jun. 2019, 13:15 News 3

In urma cu scurt timp, Adriana Bahmuteanu a trecut printr-o operatie dificila care a schimbat-o total.

Adriana Bahmuteanu, anunt neasteptat dupa externare. Acum vede viata cu alti ochi motiv pentru care a luat o decizie importanta, facand totul public pe contul ei de socializare.

Medicii au descoperit ca plasa de la operatiile de hernie ale vedetei s-a deplasat in intestine astfel ca a trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale.

Adriana Bahmuteanu, anunt neasteptat dupa externare

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta

„Am trecut peste o operație grea, o „cumpănă” cum se spune. Dincolo de curajul meu și mâna de aur a medicilor, se spune că orice boală are o cauza spirituală. În cazul meu, o viață încâlcită, prea multe suferințe, supărări, nemulțumiri sufletești au ieșit „la suprafată” prin abdomen.

Ca o explozie!!! Ce-am învățat din asta: bine c-au ieșit, asta înseamnă că am scăpat de ele!!!! Că mi-am tratat sufletul și că doctorii au îngrijit trupul!!! Că toate se vor așeza frumos în viața mea, la momentul potrivit pentru mine!!!

Că viața merge înainte și că dacă noi credem sincer că în cele din urmă va fi bine, chiar se va întâmplă asta!!! Că mă lepăd de supărare și că las loc bucuriei și că cel mai negru întuneric se produce chiar înainte să răsară soarele!!!” a spus aceasta pe Facebook.

Adriana Bahmuteanu a fentat moartea

  • Sunt bine și sanatoasa!!! Operatia mea, care a durat vreo 6 ore, s-a terminat cu succes și vreau sa ii mulțumesc domnului doctor Gabriel Mitulescu și echipei sale!!!
  • Încă o data mi s-a demonstrat ca în România avem medici extraordinari,mai ales dacă au și condiții bune de lucru!!!
  • Multumesc echipei de la Spitalul Sanador, un spital foarte curat și mai ales foarte dotat!!!
  • Și, în ciuda cârcotașilor, poti beneficia aici de servicii medicale la preturi mai mult decât prietenoase, uneori decontate de Casa!!!!
  • Ce bine ar facă ar arata asa toate spitalele de la noi!!!!
  • Deci, sunt bine și va mulțumesc pentru urări și încurajări!!! Va iubesc pe toți!!!”, este mesajul postat de Adriana Bahmuteanu pe Facebook, la cateva ore de la operatie.
Publicat: 27 Jun. 2019, 13:15 News 3
Pe aceeași temă