Andreea Esca, dezvaluiri din intimitate! A marturisit cine a fost primul ei iubit

Publicat: 27 Jun. 2019, 15:36 News 3
Andreea Esca, dezvaluiri din intimitate! A marturisit cine a fost primul ei iubit

Una dintre cele mai iubite persoane publice din Romania a facut o dezvaluire neasteptata.

Andreea Esca, dezvaluiri din intimitate! In prezent, Andreea Esca este casatorita cu Alexandru Eram impreuna cu care are doi copii si este fericita si implinita atat ca sotie, cat si ca mama.

Stirista a scris pana acum doua carti, iar intr-una din ele a spus cateva detalii intime, cum ar fi primul ei iubit si cum s-a desfasurat prima ei relatie.

Andreea Esca, dezvaluiri din intimitate

Mutare bomba pentru Andreea Esca

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru. Primul – adică primul cu care facem dragoste. (…)

Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită?» Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.

Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual.

Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit. După ce treci de faza «primului», începi să compari și să alegi. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia.

Deși cel care n-a mai ajuns să fie «primul» mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară și un foarte bun prieten” a scris aceasta in cartea sa, potrivit Spynews.

Publicat: 27 Jun. 2019, 15:36 News 3
Pe aceeași temă