Mirela Vaida, botez cu peripetii! Fiul ei s-a ranit inainte de a merge la biserica

Publicat: 30 Jun. 2019, 17:25 Vedete

Fosta vedeta Antena 1, care a ramas fara emisiunea matrimoniala, si-a botezat azi, 30 iunie, baietelul pe care il are cu sotul ei.

Mirela Vaida a avut un botez cu peripetii. Fosta prezentatoare tv a marturisit ca duminica a fost o zi grea pentru ea. Aceasta a intampinat numeroase probleme de organizare. Tudor, mezinul familiei care a fost crestinat azi, a fost in centrul ateentiei.

Dar si ceilalti copiii au fost si ei in centrul atentiei. Fiul cel mare al vedetei, Vladimir, alergat gol, prin curte, si s-a lovit cu capul direct de un stalp. Evident, dupa cum va puteti imagina, au urmat plansete 🙂

Problemele nu s-au terminat aici. Casa plina de rude a creat o stare continua de agitatie. Apoi Mirela Vaida a marturisit ca una din fiicele ei s-a zgariat rau, apoi Tudor a inceput sa planga de foame. Bona a sunat-o ca e la Suceava si nu va ajunge in Bucuresti.

Mirela Vaida, botez cu peripetii

Apoi cei pe care ii contractase pentru a se ocupa de muzica petrecerii de botez nu i-au mai raspuns la telefon. Mirela Vaida nu s-a lasat coplesita de probleme si a incheiat mesajul intr-o nota amuzanta.

Mirela Vaida a slabit enorm in doar 2 saptamani dupa ce a nascut! Cum arata acum?!

„Azi îl botezam pe Tudor!! Am început bine ziua! Toate neamurile sunt la noi de dimineață!! Ei au început petrecerea, eu ma dau de ceasu morții… Copiii aleargă în fundul gol pe afară. Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! ?Carla s-a zgâriat rău iar Tudor plânge că vrea sân…

Mirela Vaida sustine mamele muncitoare: „Statule, lasă mamele să muncească și să căștige bani, chiar dacă primesc indemnizație”

Bona nu ajunge azi că a avut o nuntă la Suceava azinoapte și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă! ? Iar Dj-ul și sunetistul nu-mi răspund.. ? Deși la ora 14 începem treaba.. Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo!! ?Pana la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută!!! Vă țin la curent!! ?”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

Mirela Vaida se muta dupa a treia nastere. Decizia vedetei e radicala, vrea o…

Publicat: 30 Jun. 2019, 17:25 Vedete
Pe aceeași temă