Mirela Vaida se muta dupa a treia nastere. Decizia vedetei e radicala, vrea o casa!

Publicat: 11 Apr. 2019, 17:08 Vedete

Pentru ca familia lor s-a marit considerabil si nu mai are loc in apartament, vedeta a luat o decizie radicala. Renunta la apartament pentru o casa.

Mirela Vaida se muta dupa a treia nastere. Familia vedetei s-a marit acum cu inca un sufletel. Familia ei, compusa din doi adulti, trei copii si o bona, nu mai are loc intr-un apartament. Asa ca fosta vedeta Antena 1 a decis sa se mute la casa.

Cu toate ca abia a nascut, Mirela Boureanu Vaida vrea sa se mute cat mai curand. Copiii ei au nevoie de spatiu si ea ar prefera sa ii creasca la curte. In prezent, familia Mirelei Vaida se ocupa de constructia vilei de la Snagov. Cei doi soti s-au apucat de casa in urma cu cativa ani.

„Uite-asa sta lipit de cand a venit pe lume! 😊Ce ne facem noi de maine, cand ajungem acasa si trebuie sa ma impart la 3?? 😬👶🏼👶🏼👶🏼💖 Va multumim din toate inimile pentru gandurile si urarile voastre!! Ne-ati coplesit! Va imbratisam!!! 🤗🙏😘”, este mesajul postat de Mirela Vaida dupa ce a nascut.

Mirela Vaida se muta dupa a treia nastere

  • „Ideea de a ne muta în casă nouă ne-a venit în urmă cu vreo 4 ani, când încă nu aveam copii. Mergeam la echitație în zona Snagov și acolo mi-au plăcut pădurea, aerul curat, liniștea, pomii înfloriți primăvara. Am luat la picior străduțele și am descoperit terenuri de vânzare lângă pădure.
  • Și eu, și soțul meu, Alex, am crescut la curte! Nu cunoaștem copilărie mai frumoasă decât cocoțați prin copaci, stând tolăniți în iarbă, jucându-ne până târziu pe-afară. Am cumpărat terenul, apoi au venit copiii unul după altul”, a povestit proaspăta mămică, conform libertatea.ro.

Mirela Vaida, vila in Snagov

  • „Lucrurile au mers relativ greu, în sensul că a durat vreo trei ani până am ajuns la finisaje. O casă se construiește stând acolo, pe șantier, lângă oameni. Noi nu am știut lucrurile acestea și am învățat din mers! Am avut și dificultăți, dar acum suntem aproape de final.
  • Fix când a venit și al treilea copil! Era și timpul, pentru că nu mai avem spațiu în actualul apartament! Bine, nici casa nu e prevăzută pentru trei copii, noi am conceput-o pentru doi copii, fiecare cu camera lui, însă acum îi vom culca pe cei mari împreună.
  • Abia așteptăm să ne mutăm acolo, să las copiii în voia lor, să vină în casă doar pentru a mânca și pentru a dormi, să-și consume energia, să crească sănătoși! Avem o curte mare, în curs de amenajare, în care visăm să facem grătare și petreceri între prieteni, că tot suntem lângă pădure și nu ne aude nimeni ”, a declarat Mirela Vaida.
Publicat: 11 Apr. 2019, 17:08 Vedete
Pe aceeași temă