Miron Cozma, pensie frumoasa de la statul roman. Cate mii de lei incaseaza, lunar

Publicat: 30 Jun. 2019, 14:30 Vedete

Luceafarul huilei are un venit frumos, chiar daca pensia lui a fost micsorata. Acesta a marturisit care sunt veniturile lui, lunare.

Miron Cozma are o pensie frumoasa de la statul roman. Luceafarul huilei, cum a fost poreclit datorita poeziilor frumoase pe care le scria, castiga cateva mii de euro. Acesta a muncit peste 20 de ani in minele Romaniei, cot la cot cu sute de angajati.

In ultimul interviu pe care l-a oferit recent, Miron Cozma a marturisit ca are o pensie de peste 7.000 de lei. Acesta incaseaza doar suma de 3.500 de lei. De ce? Pentru ca diferenta este oprita de catra ANAF, dupa cum a marturisit chiar el.

Miron Cozma, pensie frumoasa

„Traiesc din respectul oamenilor. 20 de ani, 3 luni si 18 zile am lucrat in subteran 100 %. Am 17 ani lucrati la suprafata si 11 ani de inchisoare. In trecut castigam 4800 lei, dupa recalculare, 7000 lei, dupa ce am fost la Casa Nationala de Pensii. (…) ANAF-ul imi retine jumatate din pensie. Deci eu incasez 3500 lei, bani in mana”, a spus Miron Cozma la Antena 3.

Fostul miner a marturisit ca ar dori sa intre in cursa pentru alegerile prezidentiale. Miron Cozma, din nou in conflict cu Marinela Nitu! A facut dezvaluiri PICANTE despre relatia lor. Care a fost motivul real al despartirii!

Miron Cozma, liderul mineriadelor

In anii ’90, Luceafarul huilei a fost cel care a coordonat mineriadele. Au fost cele mai sangeroase confruntari stradale din Romania, de dupa Revolutia din anii ’90. Pentru actiunile sale de revolta, Miron Cozma a stat 11 ani in inchisoare. Fostul lider al minerilor a fost eliberat în decembrie 2007 din Penitenciarul Rahova.

Ce pensie are Monica Tatoiu. Vedeta tv incaseaza o AVERE, in fiecare luna, de la Stat

Acesta a avut si interdictie de a pasi in Bucuresti, timp de cativa ani. Interdictia a expirat pe data de 1 decembrie 2012. De asemenea, interdictia de 5 ani a fost pusa si pentru orasul Petrosani, nu doar pentru capitala.

Viorel Lis vrea pensie mai mare. Din pacate, magistratii nu au dat o decizie favorabila lui

  • „În 1 decembrie voi fi la Alba Iulia, mă voi vedea cu colegii mei de partid, iar apoi, a doua zi, voi merge pentru prima dată după 1999 la Petroşani. Aici vreau să merg la fratele meu, la mormântul părinţilor mei, dar şi la prieteni pe care nu i-am mai vizitat de atâta timp”, a afirmat fostul lider al minerilor, la vremea respectiva.

Maria Dragomiroiu, pensie rusinoasa de la stat! Ce suma mizerabila primeste dupa atatia ani de munca VIDEO

  • „Trebuie să trec şi pe la Târgu Jiu după ce o să plec de la Petroşani. Voi rămâne şi acolo vreo două zile şi, probabil, pe 6 decembrie o să pot intra ca un om liber în Bucureşti. Este o coincidenţă că pică de Sfântul Nicolae, dar poate fi un cadou pentru mine, după atâta timp”, a adăugat Miron Cozma.

Ce pensie are Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei! A facut publica suma primita lunar

Publicat: 30 Jun. 2019, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă