Viorel Lis vrea pensie mai mare. Din pacate, magistratii nu au dat o decizie favorabila lui

Publicat: 23 Jun. 2019, 15:06 News 3

Fostul primar al Capitalei are probleme financiare. Problemele de sanatate sunt dese, pastilele scumpe si veniturile sunt din ce in ce mai mici.

Viorel Lis vrea pensie mai mare. Acesta a decis sa isi rezolve problema in instanta. In urma cu cateva saptamani, fostul primar al Capitalei a deschis un proces. In el, Viorel Lis cerea majorarea pensiei sale de revolutionar. In prezent, aceasta este de o mie de lei pe luna.

Viorel Lis a cerut ca pensia de revolutionar sa fie majorata la suma de 4.000 de lei, pe luna. Din pacate, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au dat o decizie in defavoarea lui. Fostul edil, care nici nu mai scoate bani de la pacanele, ca in trecut, va ramane cu aceleasi venituri.

Viorel Lis vrea pensie mai mare

“Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti”, a decis instanța. Acesta are la dispozitie 15 zile pentru a face un recurs. Daca nu continua lupta cu statul, va ramane cu pensia de o mie de lei, cea pe care o are in prezent.

Cati bani castiga Viorel Lis

“Am 2.200 de lei de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de la revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi“, spunea Viorel Lis în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

De ce nu mai joaca la pacanele

”Rar mai joc acum la păcănele, din motiv că mă deplasez greu. Am toate bolile din lume: la cap, diabet și la nivelul picioarele. Le am amorțite până la genunchi. Dacă mă vede cineva mergând pe stradă, zice că sunt beat. Iau 30 de pastile pe zi”, a spus fostul edil, contactat de Libertatea.  ”Când sunt în stare, mai merg pe la mall Vitan, unde se dă și de mâncare gratis, în sala de jocuri, sunt și petreceri acolo… Bei bere, mănânci… Chiar dacă nu câștigi, de un milion-două tot mănânci, două persoane. Mă duc cu Oana”, spune Lis.

”Nu cred că sunt de vină pentru pierderi sunt aparatele, ci patronii, cei care le programează. Am văzut atâtea aparate care dădeau, așezate lângă unele care nu dădeau, în aceeași incintă. Patronii schimbă softul. Eu intru doar în agențiile oficiale, nu în orice bodegă.

Viorel Lis are o boala grava. Ce se intampla cu fostul primar al Bucurestiului

Mă ține în viață faptul că joc zilnic la pariuri sportive. Neputând să mai muncesc, mă uit toată ziua la meciuri. Am câștigat marțea trecută 1.500 de lei la pariuri sportive, pe meciurile din preliminariile Euro 2020. Am evitat surpriza Bulgaria – Kosova 2-3. Am avut și victoria României. Nu joc toate sporturile, ci doar fotbal, tenis, handbal și baschet. Prietena mea, Oana, îmi pune biletele”, a marturisit Viorel Lis pentru Libertatea.ro.

Ultima dorinta a lui Viorel Lis. Oana Lis a marturisit ce isi doreste sotul ei, dupa ce moare

Publicat: 23 Jun. 2019, 15:06 News 3
Pe aceeași temă