Familia cu 186 de copii! Au ajuns la batranete, dar inca vor sa devina parinti VIDEO

Publicat: 23 iun. 2019, 11:54 Autor: madalina m. Parenting

Cuplul din imagini a facut un gest remarcabil, de-a lungul anilor. Pentru ei nu conteaza ca au ajuns la o varsta inaintata. Isi doresc in continuare sa fie parinti.

Domnul si doamna Foster formeaza familia cu 186 de copii. In mod ironic, numele lor de familie se traduce prin „adoptiv”. Ceea ce acestia au si facut, pentru ca in cateva decenii au adoptat foarte multi copii, pe care i-au crescut ca pe ai lor.

William si Jean au varsta de 82 si, respectiv, 74 de ani. Batraneii simpatici vor sa ia in grija cat mai multi copii, carora sa le o ofere un camin, dar si o familie iubitoare. In 32 de ani, oamenii au adoptat aproape 200 de micuti ce fusesera abandonati de parintii biologici.

Familia cu 186 de copii!

Daca nu interveneau, copiii ar fi ajuns cel mai probabil in centre de plasament, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. Gesturile exceptionale facute de cei doi batrani au inspirat pe toata lumea, in prezent. Ei si-au spus povestea extraordinara, de curand.

Familia cu 186 de copii! Au ajuns la batranete, dar inca vor sa devina parinti VIDEO

Batranii sunt originari din oraselul Burton-on-Trent, din Anglia. Cei doi s-au casatorit in anul 1984 si si-au petrecut ultimele trei decenii implicandu-se in vietile a 186 de copii. Au facut toate acestea neconditionat si s-au dedicat cresterii copiilor. Au infiat un copil, insa dupa 6 luni l-au dus inapoi

Unii dintre baieteii si fetitele care le-au trecut pragul au stat cu ei cateva zile, altii luni, sau chiar cativa ani. Ei au adoptat insa in acte o singura fetita, care acum are varsta de 30 de ani si are 4 copii ai sai! Ceea ce inseamna ca domnul si doamne Foster sunt si bunici!
Batranii inca primesc in grija copii, desi au o varsta inaintata.

In prezent, se ocupa de cazul a doi bebelusi, de 10 si 15 luni. Desi nu toti cei pe care i-au avut in grija au ramas cu ei, pentru ca ar fi fost imposibil, multi inca ii viziteaza pe William si Jean si le multumesc pentru sacrificiul facut. Orfelinatele din Romania sunt lagarele zilelor noastre

„Nu este ceva usor si uneori primim cazuri foarte dificile, dar este o munca ce ne rasplateste pe deplin. Iubim sa facem asta! Am fost nevoiti sa facem si sacrificii, sa ii facem pe copii sa se simta cat mai bineveniti la noi acasa si sa fie parte din familie.

Despre asta e vorba, la final de zi. Pastram legatura cu zeci dintre copiii care au stat la noi si adesea ne viziteaza. Am avut in grija copii care au fost adoptati mai apoi de alte familii si se descurca de minune in prezent!”, a maruturisit Jean.

sursa: storytrender.com

Publicat: 23 iun. 2019, 11:54 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă
×