Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit. Are doar 14 ani

Publicat: 14 iun. 2019, 13:21 Autor: Simona News 3

Vestea mortii indragitei artiste a facut inconjurul lumii, socand pe toata lumea, pentru ca se stia ca invinsese boala necrutatoare.

Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit. In momentul in care mama ei s-a stins din viata, fiica acesteia, Constanza Creel Gonzalez, era in colegiu.

Acrita a decedat in cursul zilei de ieri, dupa ce a fost deconectata de la aparate, fiindca starea ei era foarte grava si nu mai exista nicio sansa pentru supravietuire.

Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit

Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit

Potrivit debate.com.mx, televiziunea nationala nu a difuzat nicio stire cu privire la decesul lui Edith pana cand rudele acesteia au ajuns la colegiul unde invata Constanza, vrand s-o informeze personal.

Nici macar nu ne putem imagina ce este in sufletul adolescentei de 14 ani, care credea ca mama ei a invins boala necrutatoare. In scurt timp, urmeaza sa implineasca varsta de 15, mai precis pe 17 august, iar artista voia sa-si aniverseze fiica dand o mare petrecere.

„N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiției, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală” a spus Vanessa Claudio, conform libertatea.ro.

Edith si fiica ei erau foarte apropiate iar cea mica a avut mereu contact cu arta, cu baletul. De asemenea, Constanza a fost tot timpul alaturi de mama sa de cand a aflat ca sufera de cancer.

„Era doar o copilă când i s-a spus că am cancer. Timp de trei săptămâni a dormit la capul patului, lângă mine, nu și-a abandonat mama” a spus Edith in urma cu ceva timp.

A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata

Actrita a pierdut lupta cu cancerul, dupa ani grei de tratament. A devenit celebra in toata lumea dupa ce a jucat in telenovele ca Salome, Dona Barbara sau Dragostea învinge, informeaza radioformula.com.mx.

Artista n-a mai fost vazuta in public de la sfarsitul lunii mai, atunci cand a postat si ultimele update-uri pe paginile de socializare. In acest sens, jurnalistii locali au publicat ultimul interviu cu Edith in viata, care a derutat oamenii.

In clipul video nu pare nimic in neregula, Edith Gonzalez fiind toata numai un zambet si plina de viata, spunand ca se simte bine. Insa realitatea a fost cu totul alta.

„Am fost plecată în Italia şi Croaţia, iar toată lumea se întreba ce am păţit, din cauza fotografiilor de pe Instagram. Apăream într-o stare nu tocmai bună, pentru că făceam imunoterapie şi toţi cei care urmează acest tratament ştiu că asta înseamnă să fii la pat.

Acest tratament trebuie făcut pentru ca boala să nu recidiveze. Mulţumesc că vă gândiţi la mine, dar să nu vă faceţi griji, sunt bine” a spus artista, potrivit OKmagazine.ro.

Vezi clipul video AICI!

Publicat: 14 iun. 2019, 13:21 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă