Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta. Este o interventie periculoasa: „Exista risc de deces”

Publicat: 14 Jun. 2019, 10:52 News 3

Din nefericire, Adriana Bahmuteanu are probleme mari de sanatate si trebuie sa ajunga pe mana medicilor urgent.

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta. Vedeta a fost invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a vorbit despre probleme sale medicale.

Este nevoie sa treaca prin interventia chirurgicala de urgenta fiindca o plasa pe care medicii i-au pus-o in urma cu cinci ani s-a rupt si s-a agatat de intestine.

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează.

De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuteanu potrivit sursei citate.

Publicat: 14 Jun. 2019, 10:52 News 3
Pe aceeași temă